seyneym Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaslar baska konu baslıkları varmı bilmiyorum bu sekilde ama genede acma geregi duydum. Oyuna giriş şifrem ile web sitesine giremiyorum bu yuzdende şifremi deiştiremiyorum.Charım her an hacklenebilir.Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı nereye mail atacagım öfff ne yapacam!! :/[signature][hline]Ve Gözlerin Gelir Aklıma Ve Sözlerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 aynı durum bende de var help pls[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 siteye girdigin şifreyi büyük harflerle yaz..düzelmesi lazım..ben öyle yapıyorum :D[signature][hline]Ares Mage Level 62/%75 205k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gizli soru istedi... Büyük harflerle pass yazınca giriyor da gizli soru ne[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyneym Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yokmu simdi bunun caresi yani char göz gore gore gidecek mi..[signature][hline]Ve Gözlerin Gelir Aklıma Ve Sözlerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar