Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutluyum! Uzun Zaman Sonra İlk Kez Hemde...

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Uzun zaman geçti bu cümleyi kurmayalı, aldatıldım, işletildim, hakkımı yediler..vs.vs.
Bir türlü mutlu olamadım.
2oo6 bana şans, mutluluk getirir umarım
1 Ocak 2oo6 o1:3o İtibariyle mutluyum diyebiliyorum.

Dostlarımla beraberim, derslerim yolunda, kız arkadaşımla mutluyum. ! Her ne kadar soğutmak istesemde olmadı. Çünkü onu çok seviyorum! Onsuz olamıyorum.

Black seni de seviyorum..

Mazur görün Vodka çarptı :)

Mutluyum, paticiği çok seviyorum.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

@Fede ; Seni sevmiyorum :)
@Fransuxa ; Seviyorum Seni :P
[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT

[Bu mesaj AthleT tarafından 01 Ocak 2006 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne mutlu sana o zaman.
ben de mutluyum nedenini bilmiyorum ama yine de mutluyum.. cogu insana göre sansliyim evet evet! kafamda güzel ehue[signature][hline]And I see that slowly your tears are dryingAnd I see an ocean made by your crying
And the ocean that's within...And I see misery to forget it I must And all of the memories are lost And the ocean is here within me Flows on like an ever tear

[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Sosyal ağlarda paylaş

Bi şişe kolayı fondipleyip geliyorum...
Sevgi pütürcüğü olmuş herkes...
We love you pati...
Neyse Athet devam et bakalım bu bakış açısını kaybetemezsen garanti istediğini yaparsın.En iyisi sen sürekli iç bişiler...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar...
-Bizim imamın duaları critical çakar...
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...