Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameseek diye Alışveriş sitesi

hakanka

Öne çıkan mesajlar

iki defa gameseek.co.uk'dan wow satın aldım. ikisinde de ertesi günü postaya verildi ama yerel ulaşım dinamikleri nedeniyle gecikmeli olarak elimize ulaştı.

satış sonrası destekleri gayet iyi. ilk siparişimi izmir'e istemiş ve 19. gün almıştım. ikinci sipariş ise beceriksiz birisi için vermiştim. o da adana'ya 23. günde ulaştı.

ekstradan splinter cell:chaos theory de almışlığım var oradan.

edit: evet, royal airmail (kraliyet postası) ile istanbul'a ulaşıyor ve oradan yerel dağıtıma giriyor.

[signature][hline]Indeed!

[Bu mesaj SideWinder tarafından 30 Aralık 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltere'den gönderiliyorsa posta ile bu da demek oluyor ki Trenle :) benim bildiğim uluslararası postalar trenle yollanıyor bundan dolayı 2 hafta gibi bir süre sonunda elimize ulaşıyor...

isterseniz kargo ile yolluyorlar ama baya bir masrafı oluyor tabii.

Sendit'ten kaptım ben p.tesi günü bekliyoruz hadi hayırlısı :) bu sitede iyiye benziyor everquest2 varsa buradan alırım belki :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 30 Aralık 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, royal airmail ile geliyor.

paketin üzerinden rahatlıkla seçebilirsiniz uçak ile geldiğini.

gameseek de keza sendit gibi ilk gönderim 21 gün içerisinde elinize geçmezse, ikinciyi fedex, ups, dhl gibi kargo şirketleriyle gönderiyor. bu durumda ilk sipariş için seçme şansınız yok; en azından gameseek için yok.

21. gün konusu ise tamamen kraliyet postası (çok garip bir tanımlama oldu hehe) ile alakalı. 21 günde ulaşmayan paketleri "postada kayboldu" diye nitelendirerek ikinci ödemeyi kendisi yapıyor.[signature][hline]Indeed!
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya ben trenle zannediyordum :D bakim senditten gelen kutunun üstüne :D

bu arada sendit'ten istersen eğer ilk seferde de kargo ile yolluyor.
[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 31 Aralık 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler cevaplara.

sipariş verdim, mailimi attım ancak yılbaşı+haftasonu olduğu için cumadan beri tatiller. Pzt. mailin cevabını ve postaya vermelerini bekliyorum...

Bilgilendirrim burdan, oradan oyun alacak arkadaşlara da bilgi olur.

hadi eyv.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hakanka, 30 Aralık 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
adamlar PTT'yi nerden bilcek ya. Onlara anlatmam imkansız gibi bişey gibi geliyo bana..

yoksa adamlar biliyo mudur tüm iş yaptıkları şirketleri ?!??!

şirketle alakası yokki turkiyeye yollanan bir posta pttye gelir(heralde..)[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz konu dışı fakat gameseek biraz bana pahalı geldi. Alacak olanlar acele etmesin,çarşamba gününü ve sonrasını beklesin. Bu süreçte hem ülkeye wow girebilir hemde sendit tekrar stoklara 17pound gibi cazip bir fiyattan ekleyebilir. 26pound (gameseek icin) gercekten cok.[signature][hline]massive.attack.2.my.heart
Sosyal ağlarda paylaş

gameseekten siparis ettim gercekten çok ilgililer, her gün attığım maile akşam/ertesi sabah cevap alıyodum. Bende ilki 21 sonra elime ulasmayınca bi tane daha yolladılar herhangi bi ücret istemeden, 2. 'si 10 içinde ulaştı, o ilk sipariş verdiğimse 40 gün sonra kutu eciş bücüş olmuş şekilde geldi bilmiyom artık gelirken ne maceralar yaşadı o kutu ama o da ulaştı :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yaklaşık 5 ay önce Gameseek den 2 tane sipariş vermiştim. Bir hafta içerisinde paket geldi. Siparişi verirken mail adresimi yazmadığımı farkettim, mail attım anında cevap verdiler ekliyoruz mail adresinizi diye.[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mystro, 30 Aralık 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Niye canım diycen şu
Dear Gameseek Staff,
Recantly I ve buy a World of Warcraft game and I have a question...
Whats your shipment type? (which company are you working with?) I m seeking for your reply...
Biraz resmi ama böle bi şeyler de işte :)

bi kaç düzeltmeyle evet güzel bir bilgi talebi yazısı arkadaşın yazdığı:P
Recently I ve bought a World of Warcraft game and I have a question...
Whats your shipment type? (which company are you working with?) I m seeking for your reply...

gibi.. (uyuz da olurum başkalarının yazılarını düzeltmeye kusura bakma ukalalık gibi gelmesin özür)[signature][hline]Daggerimi ye

[Bu mesaj dratogy tarafından 02 Ocak 2006 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
myster1o, 01 Ocak 2006 23:22 tarihinde demiş ki:
aabi gelmiş olsa bile gelmedi desek de belese 2. alsak olmaz mı?

Sirf böyle yurdumun akıllı cocukları yuzunden sendit adlı şirketin 2006da turkiyeyi listesinden cıkarmayı dusundugunu okudum bir sitede (sourtimes). Gameseek de cıkarsın,ne olacak degil mi? Yapmayın lutfen..[signature][hline]massive.attack.2.my.heart
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
bende 16 martta siparis verdim ve 18 mart yani bu gün oldu ama hala Order Placed dio neden ? Yoksa kargoya verildimi verilmediyse ne yapmam lasım ?

Nereye mail atmam lasım ?

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 18:38 tarihinde, Creane tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Gameseek adi posta dedigimiş yöntemle ulaştırıyor.
Istanbula kadar anladıgım kadarıyla hava postasıyla daha sonrada istanbuldan diger şehirlere adi posta ile ulaşıyor..
Benim elime tam 29 günde ulaşmıştı..
Postacı gelip veriyor gidiyor ne bir imza ne tesliman onayı hiç bişi yok..
Sana tavsiyem 1 hafta sonra surekli sizin bölgedeki postaların biriktigi yere gitmen ve sizin sokaga yada mahalleye bakan postacıyla konuşman.

Ha bide bu tür online şirketlerin yaptıgı birşey var oda ellerinde oyun yoksa bile stoklarda var diye fazladan spariş alıyorlar sonra beklemeye alıyorlar gameseek bana öyle yapmıştı 1 hafta sonra yolladık dediler.

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 01:32 tarihinde, CapriceXante tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyeye royal bilmemele die bi posta yoluyla yolluo sonrası adi postaya kalıyo ben istanbuldan siparis verdim gecen hafta cumartesi verdim bu hafta cumartesi aldım sorun turkiyenin icinde posta teskilatında cıkıyoki adi postada bole bi gecikme olması dogal order placed diosa bi iki gun daha bekle shipped die mail gelio benim salı gunu mail gelmisti yani 3 4 gunu bulabilir merak etme
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gameseek adi posta dedigimiş yöntemle ulaştırıyor.
Istanbula kadar anladıgım kadarıyla hava postasıyla daha sonrada istanbuldan diger şehirlere adi posta ile ulaşıyor..
Benim elime tam 29 günde ulaşmıştı..
Postacı gelip veriyor gidiyor ne bir imza ne tesliman onayı hiç bişi yok..
Sana tavsiyem 1 hafta sonra surekli sizin bölgedeki postaların biriktigi yere gitmen ve sizin sokaga yada mahalleye bakan postacıyla konuşman.

Ha bide bu tür online şirketlerin yaptıgı birşey var oda ellerinde oyun yoksa bile stoklarda var diye fazladan spariş alıyorlar sonra beklemeye alıyorlar gameseek bana öyle yapmıştı 1 hafta sonra yolladık dediler

Gerçekten dediğin gibi oldu dün aksam stokta bitti dediler oyun için gelmesi icin bi mail atmadım ne zaman gelir die en gec ne zamana gelir ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...