Wuchstein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ekran kartımda bir sorun var sanırım ayarlarla ilgili. size silkroaddan ss koydum iki tane aynı olay başka oyunlardada oluyor. acaba nasıl düzeltebilirim bunu yardımcı olursanız sevinirim. görüntü başlarda iyiyken bir süre sonra aşagıdaki hali alıyor, çözünürlügü deiştiriyorum düzeliyor tekrar bir süre sonra bu hale geliyor. [spo1=Görüntüler][/spo]edit: ekran kartım, GeForce Fx 5200 - Nvidia[Bu mesaj Wuchstein tarafından 26 Aralık 2005 07:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 klasik olarak son sürücüler hede hödö yerine bazen yeni değilde eski sürücü sürümlerininde işe yarayabildiğini hatırlatmak isterim..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yani ne yapmalıyım?[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. soulwaX Istanbul Akşamları[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sürücüleri baştan kur ama kartın fazla ısın masın dan da kaynaklanabilir[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 directx sorunu dicem =P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Wuchstein kartının markası ve modelini yazsan da bi yardım ederiz sıcaklığına baktım mı ????[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yok fanlar gayet iyi çalışıyo kartta ısınma yok. modeli nvidia gforce fx 5200[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. soulwaX Istanbul Akşamları[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bende de Nvidia Geforce fx5200 var ama silkroadda hiçbir problem yaşamıyorum.Ekran kartını update et ben oyle yaptım.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hala düzeltemedim kafayı yicem 2 dk da bir çözünürlügü deiştirmezsem grafikler birbirine giriyo hiç bilen biri yokmu yardım edicek ya[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. soulwaX Istanbul Akşamları[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 up[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. soulwaX Istanbul Akşamları[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ekran kartını sil baştan yükle farklı sürücüleri yüklemeyi falan dene direct x 9.c yi tekrar yükle başka bi çözümü olamaz yani[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 update bu isi cozmeli... Civ4 te de ayni seyler oluyordu cogu kisite... Hatta dur tahmin edeyim ekran kartin ATI[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Wuchstein, 27 Aralık 2005 08:32 tarihinde demiş ki: yok fanlar gayet iyi çalışıyo kartta ısınma yok. modeli nvidia gforce fx 5200 [signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Overclock.. Nihahaha ekran kartının yanma gibi bir yan etkisi olabilir ama denemeye değer.. Ama o olmazsa resmi sitesindeki Driverlarını İndir bir zahmet.[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Oveclock la alakası olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu [Bu mesaj NeroWarden tarafından 02 Ocak 2006 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: NeroWarden, 02 Ocak 2006 11:51 tarihinde demiş ki: Oveclock la alakası olduğunu sanmıyorum. eger overclock varsa alakası olabilir..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 02 Ocak 2006 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar