langbogen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 arkadaşlar ben dambıl kullanarak omuzlarımı geliştirmek istiyorum.16 yaşındayım ama kaç kiloyla başlamam gerekir bilemiorum.bi yardımcı olursanz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ayayayayayay çok etkileyicisiiiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 10 kiloyla başla[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 50 falan iyidir. Hafif gelirse 55 veya 60 yap, daha üstünü ilk günden tavsiye etmiyorum biraz zorlanirsin.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yuh 50 kilo nedir be =) 5 kiloyla başla yeter sana =)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 5 en hiç çalışmadıysan 2,5 biraz iyi hissediyosan 5 daha önceden çalışman varsa 80 kilo ve üstüysen 10 kilo.[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 damacanayla başla[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yuh 50 dıor ya =D eger zayıfsan we daha once calısmadıysan 2-3 le basla sona 5 e cıkar eger bıraz daha yapılıysan 10 a kadar yolu war ama abartma :) kolların ılk kaldırısında hemen zorlanmasın bole her setın sonlarına dogru sızlasın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Krusty, 31 Aralık 2005 10:49 tarihinde demiş ki: yuh 50 kilo nedir be =) Abi adam yeni basliyorum demis o yüzden söyledim. Yoksa ben 50 ile yapmiyorum heralde ama ben de 50 ile baslamistim, zamanla daha cok kaldirabiliyorsun. - Arnold[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 :)[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: elvyn, 31 Aralık 2005 10:46 tarihinde demiş ki: ayayayayayay çok etkileyicisiiiiiiin elvyn hiç ındın mındın mı sen?[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Penthesilea, 31 Aralık 2005 10:54 tarihinde demiş ki: said: Krusty, 31 Aralık 2005 10:49 tarihinde demiş ki: yuh 50 kilo nedir be =) Abi adam yeni basliyorum demis o yüzden söyledim. Yoksa ben 50 ile yapmiyorum heralde ama ben de 50 ile baslamistim, zamanla daha cok kaldirabiliyorsun. - Arnold Arnıld o bikere..gAy[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 O 50, kilo değilde kaldırma sayısı olmasın? Halter dememiş... dambıl demiş:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 50 kiloyada dambıllar var. :) Bak benim tavsiyem bir spor salonuna git. Ben gidiyorum boş zamanlarda, bir sürü alet var ve aşama kaydedince yenisine geçebiliyorsun. Ben 7.5 la başlamıştım 10 oldu, yanlara açmada da 3le başladım artık 5 i rahat yapıyorum. Ayrıca kürek mürek süper aletler var.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Penthesilea, 31 Aralık 2005 10:47 tarihinde demiş ki: 50 falan iyidir. Hafif gelirse 55 veya 60 yap, daha üstünü ilk günden tavsiye etmiyorum biraz zorlanirsin. ohaş ne diyonuz ya.Adam dambıl diyo halter değil.Kardeş sen ucuna ağırlık eklenen dambıllardan al 5 kiloyla başla,artık dambıl yormamaya başlarsa ucuna ağırlık al ekle calış ..[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yani bi kişi düzgün cevap vermemiş helal.. Ben az biraz kullandım, salonda 3 kilo ile başlattilar.. Kasların alışması için, biraz komik duruyor ama direk 5 kilo ile başlama..Yamulursun. 1-2 hafta 3 kilo ile yap birşeyler kaslar biraz çalişsin. Sonra 5 kiloya geçersin. Bi de yapacagin hareketleri de öğrenmen lazım. Sana tavsiyem 1 ay salona git, ordakilerden hangi hareketin hangi kaslari çaliştirdigini bi güzel öğren. Sonra evde kendince devam edebilirsin. Eğer iradeliysen ( ki ben degilim hehe ) salonda devam etsen çok daha iyi olur.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 evet dambılın da bir kaç hareketi var. genelde ilk başta kafanın arkasından doğru havaya doğru kaldırıyosun. gerçi burdan anlatmakla olmaz bilen biri gösterirse ya da üsteki arkadaşın dediği gibi 1 aylığına gidersen senin için daha faydalı olur...[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sürekli şınav çek.Dambıl 4-5kg olur. 16 yaşında salona başlama.yarardan çok zararını görürsün.Salonsuz şınav+dambıl la çok şık bi vücut yapabilirsin 3-4 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 hepsi yalan. en iyisi yüzmek :)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 16 yasinda salona baslarsan hobbit gibi kalirsin[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 omuzları düzeltmekten amacın nedir. ön omuzmu yan omuzmu arka omuzmu, veya omuzlarını parçalımı göstermek istiyosun. 16 yaşında salona başlamanın hiçbir sakıncası yoktur, faydaları vardır. omuz haraketlerinin çoğu dambılla yapılır zaten , biraz ingilizcen warsa Şu linke "http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.php?MainMuscle=Shoulders" tıkla ve orda gösterilen haraketleri yapmaya çalış. bu iş sadece antremanla bitmiyo bunuda unutma, nasıl beslendiğinde çok önemli. dambıl olarak tavsiyem ayarlanabilenlerden al. 2 bar, 4 tane 1-1.5kg şuan işini görür. [Bu mesaj tilki tarafından 31 Aralık 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Buzx, 31 Aralık 2005 12:02 tarihinde demiş ki: Sürekli şınav çek.Dambıl 4-5kg olur. 16 yaşında salona başlama.yarardan çok zararını görürsün.Salonsuz şınav+dambıl la çok şık bi vücut yapabilirsin 3-4 ayda. fantazi yapmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar; 10 kilo ile başla yavaş yavaş arttır bence teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Penthesilea, 31 Aralık 2005 14:24 tarihinde demiş ki: 16 yasinda salona baslarsan hobbit gibi kalirsin Ben 16 yaşinda 1.85 falandim.. zaten 3-4 cm daha ya uzadım ya uzamadım.. Yani herkesin gelişim süreci farklı oluyo.. Ayrıca başlayacagi salon olayi zaten uzamasını engellemez.. 100 kiloluk halterlerle falan çalişmicak sonuçta :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Lethious, 01 Ocak 2006 11:46 tarihinde demiş ki: selamlar; 10 kilo ile başla yavaş yavaş arttır bence teşekkürler iyiki bence sözünü eklemişsin... kaldıramıcan kiloların altına girme ki omuz haraketlerini ağır kiloyla yapak g..t ister. 3-4 kilo başlangıç için idealdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar