Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dambıla başlangıç

langbogen

Öne çıkan mesajlar

50 falan iyidir.
Hafif gelirse 55 veya 60 yap, daha üstünü ilk günden tavsiye etmiyorum biraz zorlanirsin.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

damacanayla başla[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 31 Aralık 2005 10:49 tarihinde demiş ki:
yuh 50 kilo nedir be =)

Abi adam yeni basliyorum demis o yüzden söyledim. Yoksa ben 50 ile yapmiyorum heralde ama ben de 50 ile baslamistim, zamanla daha cok kaldirabiliyorsun.

- Arnold[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 31 Aralık 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
said:
Krusty, 31 Aralık 2005 10:49 tarihinde demiş ki:
yuh 50 kilo nedir be =)

Abi adam yeni basliyorum demis o yüzden söyledim. Yoksa ben 50 ile yapmiyorum heralde ama ben de 50 ile baslamistim, zamanla daha cok kaldirabiliyorsun.

- Arnold

Arnıld o bikere..gAy[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all
My heart and I have decided to end it all
Soon there'll be prayers and candles are lit, I know
Let them not weep, let them know,that I'm glad to go..
Sosyal ağlarda paylaş

50 kiloyada dambıllar var. :) Bak benim tavsiyem bir spor salonuna git. Ben gidiyorum boş zamanlarda, bir sürü alet var ve aşama kaydedince yenisine geçebiliyorsun. Ben 7.5 la başlamıştım 10 oldu, yanlara açmada da 3le başladım artık 5 i rahat yapıyorum. Ayrıca kürek mürek süper aletler var.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 31 Aralık 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
50 falan iyidir.
Hafif gelirse 55 veya 60 yap, daha üstünü ilk günden tavsiye etmiyorum biraz zorlanirsin.

ohaş ne diyonuz ya.Adam dambıl diyo halter değil.Kardeş sen ucuna ağırlık eklenen dambıllardan al 5 kiloyla başla,artık dambıl yormamaya başlarsa ucuna ağırlık al ekle calış ..[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

yani bi kişi düzgün cevap vermemiş helal..

Ben az biraz kullandım, salonda 3 kilo ile başlattilar.. Kasların alışması için, biraz komik duruyor ama direk 5 kilo ile başlama..Yamulursun. 1-2 hafta 3 kilo ile yap birşeyler kaslar biraz çalişsin. Sonra 5 kiloya geçersin. Bi de yapacagin hareketleri de öğrenmen lazım. Sana tavsiyem 1 ay salona git, ordakilerden hangi hareketin hangi kaslari çaliştirdigini bi güzel öğren. Sonra evde kendince devam edebilirsin. Eğer iradeliysen ( ki ben degilim hehe ) salonda devam etsen çok daha iyi olur.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

evet dambılın da bir kaç hareketi var. genelde ilk başta kafanın arkasından doğru havaya doğru kaldırıyosun. gerçi burdan anlatmakla olmaz bilen biri gösterirse ya da üsteki arkadaşın dediği gibi 1 aylığına gidersen senin için daha faydalı olur...[signature][hline]--
homines libenter quod volunt credunt.
Sosyal ağlarda paylaş

omuzları düzeltmekten amacın nedir. ön omuzmu yan omuzmu arka omuzmu, veya omuzlarını parçalımı göstermek istiyosun. 16 yaşında salona başlamanın hiçbir sakıncası yoktur, faydaları vardır. omuz haraketlerinin çoğu dambılla yapılır zaten , biraz ingilizcen warsa Şu linke "http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.php?MainMuscle=Shoulders" tıkla ve orda gösterilen haraketleri yapmaya çalış. bu iş sadece antremanla bitmiyo bunuda unutma, nasıl beslendiğinde çok önemli. dambıl olarak tavsiyem ayarlanabilenlerden al. 2 bar, 4 tane 1-1.5kg şuan işini görür.

[Bu mesaj tilki tarafından 31 Aralık 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 31 Aralık 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
16 yasinda salona baslarsan hobbit gibi kalirsin

Ben 16 yaşinda 1.85 falandim.. zaten 3-4 cm daha ya uzadım ya uzamadım.. Yani herkesin gelişim süreci farklı oluyo.. Ayrıca başlayacagi salon olayi zaten uzamasını engellemez.. 100 kiloluk halterlerle falan çalişmicak sonuçta :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lethious, 01 Ocak 2006 11:46 tarihinde demiş ki:
selamlar;

10 kilo ile başla yavaş yavaş arttır bence

teşekkürler

iyiki bence sözünü eklemişsin... kaldıramıcan kiloların altına girme ki omuz haraketlerini ağır kiloyla yapak g..t ister. 3-4 kilo başlangıç için idealdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...