Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: School Rumble

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:
Hayır

3. sezon 25-26 denmesinin sebebi eğer normal bir dizi gibi yapsalar anlattıkları yer (hikayenin sonu) o bölümlere denk gelicek olması.

Yani hikayenin sonunu anlatıyor ama arada 100 manga chapterı atlayarak. O atlanan 100 chapter da 3. term 1-24 ama asla çekilmeyecekler.

kesin bi açıklama yaptılar mı ?
çeksinler yaf süper olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

mangayi daha dun okudum hic oyle dediginiz gibi "sirf ormantik, komik degil" degil yani

sirf tougo nun sahnelerden bile 3 bolum cikar :p adam a takimini cekiyro ya sadfasdf

ana karakterleirnde baya komik eglenceli bolumleri vardi gerci 230 dayim su anda belki geri kalanalrda komedi yoktur bilemem

spoielr olmadigi random oldugu icinde sunu koyuyorum aadsf

Sosyal ağlarda paylaş

yok be oyle romantik bsiey yoktu

gene herzamanki yanlis anlamalar geyigi devam etti aynen

manga okumiyan bakmasin

harimanin eri ile olan yillik geyigi evine gitmesi filan romantik gelebilirde ben gulmekten altima ettim
zaten harima ile eri nin beraber oldugu her sahnede gulmekten geberiyorum

ama su var tabi, anime olunca seslerden isleyisten filan daha komik durabiliyor, mangada o yok
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl yok romantik birşey abi

Kyoto gezisi sonları, Tenma'nın Eri'nin evinin dışında beklemesi ve imouto'nun Eri'ye attığı tokat, koşudaki Harima + imouto sahneleri. Sürekli dram romantizm dram romantizm. Komedi kısımları hem çok nadir hemde hiç de öyle eskisi gibi yardırarak güldürecek şeyler değiller.

Sosyal ağlarda paylaş

tokat sahnesinin ocnesidne baya gulmsutum, eri gene kafasinin dikine gidip tenmaya o laflari soyleyicne yedi birtane hatta ohh oldu da dedim
kosu zaten komikti ucaktan atlayip kim oldugunu bilmeden kurtaricam diye kelepce baglamasi sonra beraber dolasmalari, tabelanin etrafinda dolanirkan kafa kafaya toslamalari mileltin opusme sanmasi filan

bana hep komik gelen seyler bunlar sadfdasf
pek dram gormedim hani kosunun sonuna kadar

algi meselesi heralde

dramdan ve romantizm den cok komedi algiladim o kadar basit

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...