SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Kaede said: Hayır 3. sezon 25-26 denmesinin sebebi eğer normal bir dizi gibi yapsalar anlattıkları yer (hikayenin sonu) o bölümlere denk gelicek olması. Yani hikayenin sonunu anlatıyor ama arada 100 manga chapterı atlayarak. O atlanan 100 chapter da 3. term 1-24 ama asla çekilmeyecekler. kesin bi açıklama yaptılar mı ? çeksinler yaf süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Evet ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 neden bole gerizaklıca birşey yapıyorlar onuda açıklamışlarmı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Esasında o kadar da gerizekalı bir fikir değil. Millet SRyi hep komedi olarak gördü ve o arada kalan 100 bölüm baya bir romantizm/drama üstüne. Yani hastanedeki osurma sahnesi dışında öyle aklımda kalan bir espiri bile yok. O kadar az yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 iyide bende mangayı okudum ve o ingiltere tatili sırasında gerçekten onemli olaylar oluyor ve mangaya bir süre sonra ortaya çıkıcak bi kaç karekter daha yerleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 simdi kafam karisti... olay nedir? sezon 1 bitmek uzere, sezon 2 ye atlayacam simdi... sonra ne izlicem? Semester 3 complete dvd rip diye bisi buldum, simdi bu dizi degil de film mi? NELER OLUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bende izlemedim hala şunu bende izliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ilk bölümü izledim, aahaha supermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 oha 2 ayda bir mi çıkcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 mangayi daha dun okudum hic oyle dediginiz gibi "sirf ormantik, komik degil" degil yani sirf tougo nun sahnelerden bile 3 bolum cikar :p adam a takimini cekiyro ya sadfasdf ana karakterleirnde baya komik eglenceli bolumleri vardi gerci 230 dayim su anda belki geri kalanalrda komedi yoktur bilemem spoielr olmadigi random oldugu icinde sunu koyuyorum aadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Sen Tougo seviyorsun diye bir iki sahnesini görünce sana öyle gelmiş. O İngiltere gezisi bir nebze de ondan sonra herşey yokuş aşşağı yuvarlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yok be oyle romantik bsiey yoktu gene herzamanki yanlis anlamalar geyigi devam etti aynen manga okumiyan bakmasin harimanin eri ile olan yillik geyigi evine gitmesi filan romantik gelebilirde ben gulmekten altima ettim zaten harima ile eri nin beraber oldugu her sahnede gulmekten geberiyorum ama su var tabi, anime olunca seslerden isleyisten filan daha komik durabiliyor, mangada o yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Nasıl yok romantik birşey abi Kyoto gezisi sonları, Tenma'nın Eri'nin evinin dışında beklemesi ve imouto'nun Eri'ye attığı tokat, koşudaki Harima + imouto sahneleri. Sürekli dram romantizm dram romantizm. Komedi kısımları hem çok nadir hemde hiç de öyle eskisi gibi yardırarak güldürecek şeyler değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tokat sahnesinin ocnesidne baya gulmsutum, eri gene kafasinin dikine gidip tenmaya o laflari soyleyicne yedi birtane hatta ohh oldu da dedim kosu zaten komikti ucaktan atlayip kim oldugunu bilmeden kurtaricam diye kelepce baglamasi sonra beraber dolasmalari, tabelanin etrafinda dolanirkan kafa kafaya toslamalari mileltin opusme sanmasi filan bana hep komik gelen seyler bunlar sadfdasf pek dram gormedim hani kosunun sonuna kadar algi meselesi heralde dramdan ve romantizm den cok komedi algiladim o kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ee, bu cikan son ova icin link vermediniz. -sezon 3 le alakali olan- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 School Rumble: San Gakki DDL Bunu mu arıyorsun edocum:D Ben izlemiyorum bunu ilk sezonun 4 bölümünü izledim sonra izleyecem seriyi. Not:yanlışmı bilmiyorum ova diye bulmuştum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 11. bölümeyim ahaha cokkomik ya, pek kral bi aniemmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 San gakki kaç bölüm çıktı ya? 1 tane ova diye izledim ben başka bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 san gakki 2 bölüm olucak, şu anda da sadece 1 bölümü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 school rumble i sevsemde bunun yerine ouran çıksa daha güzel olur gerçi onuda tadında bıraktılar uzatmadan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Theghosthand said: School Rumble: San Gakki DDL Bunu mu arıyorsun edocum:D Ben izlemiyorum bunu ilk sezonun 4 bölümünü izledim sonra izleyecem seriyi. Not:yanlışmı bilmiyorum ova diye bulmuştum bunu. arigato :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 School Rumble Z asdf http://img185.imageshack.us/img185/3690/1219300093297cb0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ya mangayı da okumaya karar verdim. 1-191. chapterı indiriyorum şu an. ama kaçıncı volume oluyor 191 onu bilmiyorum. devamı chapter olarak yok volume olarak var torrentte. kaçtan devam edicem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Sürpiz SR Z Chapter 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 oha süper okiyim hemen o değil de ne bu şimdi anlamadım ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar