BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 işte ps3 oyunlarından bir kaçıKillzone 2 ------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------Devil May Cry 4 ------------------------------------------------------ diger oyunlari Gamespot.com PS3 ulaşabilirsiniz.[signature][hline][Bu mesaj BlacKDagger tarafından 29 Mayıs 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 killzone baya güzel gözüküyo ign'den videolarını izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bilg sapıttı 2 mesaj attım [Bu mesaj green_martian tarafından 24 Mayıs 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Killzone 2'nin vidyosunu izledimde.artık sapıtma noktasına ulaşılmış diyebilirim.Gerçekten bu oyunun yanında Ne HL2 nede Doom konuşulur.Oyunu abartı kopuk yapmıslar ve sırf bu oyun için Ps3 alınır.Ps3'ünde özellikleri gerçekten öküz gibi.PS3 bu sefer koparttı olayı bence her eve bi tane lazım :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ow my god.[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 killzone videoları muhteşem, lakin gelen açıklamaya göre pre-rendered mış, fakat sony yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre görüntülerin hepsi "in game" ve "oynanabilir" bir sistemden elde edilmiş, ha yani demeye getirdikleri şey şu "oyun çıkınca böyle olacak" inşallah olur, varı yoğu yatırıp bi tane alırız ps3 artık.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Killzone'un videosu cidden müthiş. Atmosfer son noktaya gelmiş. Bir de adını hatırlamıyorum, bir oyun var eye-toy'un gelşmişi gibi. İki tane kızı konuşarak yönlendiriyorsunuz. "Hadi biraz şurayı araştıralım" falan diyorsunuz. Videosunu bulursanız kesin izleyin. Bir de blu-ray olayı müthiş yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bu in-game, bildiğimiz in-game mi? Hani analog'u itiyosun adam gidiyo, x'e basıyosun tekme tokat atıyor falan? oy oy daha Final fantasy bilmem kaç, metal gear Solid de çıkar, hatta gran turismo da diyo bu? kopar bizi sony.[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 of ki ne of.. ne zaman çıkıcağı belli mi?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Şansın böylesi işte.. resimler çıkmadı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 trgamerın haberini okudunuzmu bilmiorum ama bu görüntüler fake miş Bir süre önce hatırlarsanız PlayStation 3 grafik işlemcisinin henüz tamamlanmadığını, RSX kod adlı Nvidia mamülü ürünün bu yıl sonlarına doğru tam anlamıyla faaliyete geçeceğini duyurmuştuk. Gamesradar'ın bildirdiğine göre fuarda gösterilen tüm PlayStation 3 oyunları birer teknoloji demosu ya da sinematik videolardı, oyun içi görüntüler değil. Bunu da elbette ki PS3 grafik ünitesinin daha tamamlanmadığına istinaden belirtiyorlar. Xbox 360 ise sunduğu oynanabilir oyunlar ile daha gerçekçi bir şekilde fuarda yer aldı. (her ne kadar oynanabilen oyunlar, Apple G5 bilgisayarlarında oynansa da) Bu haber, o tip oyunları PlayStation 3'te oynayamayacağımız anlamına gelmiyor, ancak teknoloji demoları oldukları göz önünde bulundurulursa oynayacağımız anlamına da gelmiyor. Ve buna, ne yazık ki, Killzone 2 de dahil. Belki gerçek, belki sahte. Şu an için hiçbiri hakkında bir şey söylemek pek mümkün görünmüyor.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 in game ss istiyorum ben ya , boyle gozumuzu boyamasinlar cinematiclerle falan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dmc4 tamamda killzone2 gerçeklik dışı duruyor yaa. sony gerçektende o sol taraftaki giysinin kırışıklığını verebilen ve o kadar toz duman aşınma düşme fizik motoruna sahip olabilirmi ps3 için?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sahipler yaptiklarina gore demolarda zaten inanilmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Blackdagger siz intro game yapmıormuydunuz? niye deiştirdiler ? Bide şimdi sunanlarda deişio sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Cinematictir heralde ya.Böyle oyun içi mi olur..olmamalı.=] Dante stikes back.Direk yapmış adamlar Devil May Cry ı ehe.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Sabırsızlanmaya başladım harbiden ya[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 biraktik programi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kikito Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Salla ya bilgisayar oyunlarının demolarındada böle gözüküo ama kuruosun... hatta ps1 dede böle görüntüler var ahuhah sonra açıosun POKK giibi gidip geri verecen adam almıo kızıosun cd yi kırıosun falan filan uzun hikaye ama ps3 güzeldir heralde fazla uzatmiim Saat 22:48 o yüzzden bu zamana göre iyi geceler ayrietten bu gün karne aldım o zaman hangi gün karne aldıysakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ağlamak istiyorum... O neydi öle...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 WTF?[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecrow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dante süpermiş :D.[signature][hline]"it can't rain all the time" "victims... aren't we all?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Storm__ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Dead or Alive 4 ü de görün bence. Killzone fln gibi değil ama bir bakın ne çıkar :p www.gametrailers.comdan bulabilirsiniz. Bir de ign.com da bir haber okudum. URL sini bulmaya çok üşendim bağışlayın ama şöyle diyordu: "Bu Ps3 te trailerını gördüğünüz KZ aslında KZ2 değil KZ3. KZ2 şu anda ps2 için yapım aşamasında, KZ3 te ps3 ile beraber piyasaya çıkacak. Ztn trailerda da sadece Killzone yazıyor yanında numara yok" Ne derece doğru bilemiyorum =[signature][hline]Don't speak... Just Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gofret_TR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ohannes bu görüntüler gerçekse pc altust oluyor diyebilir miyiz? (diyebiliriz):D[signature][hline]...TSF... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Gofret_TR, 20 Temmuz 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Ohannes bu görüntüler gerçekse pc altust oluyor diyebilir miyiz? (diyebiliriz):D Malesef diyemeyiz çünkü bir PS3 asla Half life 2 , Doom 3 ve onun gibi efsane oyunları çıkartamayacak çünkü maximum bilgisayar performansı/donanımı, PS3 donanımını katlıyo ikiye bölüyo.Ayrıca daha PCye gelecek olan Peter Molyneux oyunlarını unutmayın.B&W2, The Movies gibi..Ama PS oyunlarının tadı da ayrı oluyo orası doğru.Yinede PC her zaman> Playstation. Isterse 4. çıksın PC>PS nokta. Ayrıca bilgisayarın en büyük avantajı internettir.PSi de bağlayabiliyosun ama nereye kadar :) Ben PC'mdeki bir MMO'yu hiçbirşeye değişmem, bir MMO hardcore oyuncusu olarak.[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar