2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 belki çok basit bi sorun ama ben bi türlü anlayamadım kafayı yiyecem . şimdi benim meslek dericilik 1,5 saat kadar ne güzel öldürdüğümün derisini yüzüyodum ama birden reguires skinnig kinife diye kırmızı yazı çıkıyo neden acaba bi fikri olan varmı acemiyim daha ben çözemedim .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yanlışlıkla skinning knife ını satmış olabilirsin.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kesin öle bişey oldu çünkü bişeyler sattım daha sonra böle oldu peki nerden bulcam ben şimdi[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yokmu yardım edecek bende kendim kurcalar bulurum bea[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [spo1=Burda]http://www.thottbot.com/?i=40[/spo] Ally ya da horde olduğunu sölememişsin o yüzden orda nereye yakınsan bulabilirsin knife'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eyvallah saol[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Buy back bölümünden herhangi bir vendorda o tab a tıkla belki bulursun, zaman aşımı süresini bilmiyorum tabi:/[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar