bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaslar bu oyunda hicbirseye care bulunmuyor . Dupe koxp Hack Vs.. Sadece merak ettigim sey charları hacklenen arkadaslar buraya yazabılırmı cok merak ettım kac kısının basına geldı bu olay.. cunkı cok moda oldu hackleme işi[signature][hline]ArtiK Bir ChARim Yk HacKLeNdiM . ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben hack lenmiştim ama baya oldu 1 sene olucak yakında[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eski charımı bi bi velet internet kafeye keylogger kurarak h4x0r lamıştı bi de bişkim pişkin benim arada bir gittigim kafede lvl 58 mage hackledim diye bagırmıştı ne şans bende ordaydım sonasını anlatmaya gerek yok herhalde .tebrikz.[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 oyundakı charların %20 si hacklenmistir ya nasıl yapılıyor anlamıyorum..[signature][hline]ArtiK Bir ChARim Yk HacKLeNdiM . ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: bLooD_MaGiC, 02 Ocak 2006 12:41 tarihinde demiş ki: oyundakı charların %20 si hacklenmistir ya nasıl yapılıyor anlamıyorum.. Hacklenenlerin %90' ı ya kafe yada arkadaş kurbanı, geri kalanlar keyloger ve çok çok azı K2 nin güvenlik açıklarından hacklendi.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim bi ara sifre deistiydi sonra aldik chari geri beramusun ilk acildigi zmnlardi sanirim baya oldu yani[signature][hline]CamthalionTasardur § ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 %80 Cafe Kurbanı %10 Arkadaş %5 Pclerine Exploit Açıkları bulunması Kalan %5 ise Oyun bug Kurbanı[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar