Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=exp][/spo][signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x[Bu mesaj Stuner_Cypher tarafından 01 Ocak 2006 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o zman cz de yapma çıkma czye ordaki sorun ne ? hb ölmüş bi mage :D bidefada yerlerde görmek poli seni :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nova town i sevmiorum ben hic bi eylencesi yok..[signature][hline]CamthalionTasardur § ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sayk0 nun açtığı başlığa bi bak[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: xXTaLkativeXx, 01 Ocak 2006 22:59 tarihinde demiş ki: o zman cz de yapma çıkma czye ordaki sorun ne ? hb ölmüş bi mage :D allahümme salli adam 3 kuruşluk np için exp kaybetmeye deger mi anlamında koymuş resmi sen 180 derece dönüpte okursan belki daha iyi anlarsın[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sen hiç guardlara öledin sanırım czde son 10 vuruşu yapıp geberten cinsten 10 defada 1 defa ölmüş Np kasmak isteyen ölecekte kalkacakta ^^ Elaki lvl 63 den 59 a düşmüştü Np için[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: xXTaLkativeXx, 01 Ocak 2006 23:04 tarihinde demiş ki: Elaki lvl 63 den 59 a düşmüştü Np için sence akıl karımı?[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Stuner_Cypher, 01 Ocak 2006 23:06 tarihinde demiş ki: said: xXTaLkativeXx, 01 Ocak 2006 23:04 tarihinde demiş ki: Elaki lvl 63 den 59 a düşmüştü Np için sence akıl karımı? tabiyki diiL ama millet oyunu zevk için oynuyorsa lvl sorun diiL zevkini alıyorsa eğer lvl 30 a kadar yolu var :D :p[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çok bomba bişey geldi aklıma ilk kez böyle bişey oldu hayatımda baskasına olmussa bilmem full complateli mage önümde malice attı dm_pls bende daldım 4 kere wurdum adam öldü ama np gelmedi bi baktım yanda karus guard sırıtıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: BuFFeT, 01 Ocak 2006 23:10 tarihinde demiş ki: çok bomba bişey geldi aklıma ilk kez böyle bişey oldu hayatımda baskasına olmussa bilmem full complateli mage önümde malice attı dm_pls bende daldım 4 kere wurdum adam öldü ama np gelmedi bi baktım yanda karus guard sırıtıyor :D oluyor Here Cz herşey olur adamın üstüne pk da talos düşmüş ne diyelim :) :D burda topic açmıştı bi ara eaueuae[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: xXTaLkativeXx, 01 Ocak 2006 23:13 tarihinde demiş ki: oluyor Here Cz herşey olur adamın üstüne pk da talos düşmüş ne diyelim :) :D burda topic açmıştı bi ara eaueuae ben boss ararken golem castle da hemen yanımda TK doğmuştu sonrasını yazmayayım =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 :)[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Marl0_on, 01 Ocak 2006 23:01 tarihinde demiş ki: nova town i sevmiorum ben hic bi eylencesi yok.. nowa towni sevmiyosan bu oynuda sevme bu oyundaki benim icin en zevki olan sey nova town baska hiç bi yerde aynı anda 25 kişi öldürülmez nowa town bir strateji deildir bir yaşam bicimidir :))[signature][hline]karakter: paper mage level:63 ırk: org:) np:168 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 klasik moradon diyalogları (nerdeyse bütün charlarla oynadığımdan geldi 1-2 kere başıma sizede olmuştur) czde yiyişen human ve orc kardeşler :d moradonda karşılaşır warrior: sıkıyosa malice massive atmadan kes priest: sende sword dancing vurma o zaman priest: yanındaki priestin malice atmasa seni düzerim archer: team play =) mage: macrocu programcı assasin: parmak =) x şahış: la ne annıyonuz nova towndan easy np çıkın dışarda kesin 1v1 de gel düzeyim seni mage: :D [signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 biride gelmiş senin yüzünden bırakıyorum bu oyunu sürekli beni kesiyon ! allhım ya :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cypher'de oynadığıma pişman olduğum için ben de bıraktım.Bıraktığıma da pişman değilim. Hiç görmediğim bir adam bir gün geliyor CZ'ye level 70 +8/+9 raptor +8 chitin shell set Unique takılar vb. PK yapıyor.Doğal olarak oyunu bırakırım ben.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya allah aşkına neticede oyun adam ister yatar kuleye 50 kişi alır sonra kasar ister full level 70 yapar kral olur sonuçta zevk almak iş belkide yatmak hoşuna gidiyodur ^^[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:130k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 OMG!! resmimi koymuşlar!! :D evet orda çok üzüldüm exp.ye yattım ama sorun exp.degil..ben temmuz ayından beri 62 yim sırf zevk olsun diye nova town yapıyorum amaç 50 np degil tamamiyle heyecan :)[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: iamLight, 02 Ocak 2006 11:32 tarihinde demiş ki: ya allah aşkına neticede oyun adam ister yatar kuleye 50 kişi alır sonra kasar ister full level 70 yapar kral olur sonuçta zevk almak iş belkide yatmak hoşuna gidiyodur ^^ yahu eklememin nedeni sayk0 bi başlık açmış kaçan adamı 10 kişi kovalıyo np bu kadarmı değerli diye bende bak 62 lvl adam exp riskini göze alıp towna giriyo işte bu kadar değerli demek için açtım ama olmadı sanırım :d[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendi ----- :Stuner: @ Ares ----- Alınık +8 ironbow yada Chitin bow pm :Stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 demekki başımda oturan rogue patinin rogue si imiş XDbi izin vermediniz girip rezzliceklerdi :)[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yahu poli o kadar z ye bastigimda hedefe geldin.. ama hep too far dedi..bikere karsilasamadik.. bigun karsilasiriz umarim :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Ojeee, 01 Ocak 2006 23:26 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 01 Ocak 2006 23:01 tarihinde demiş ki: nova town i sevmiorum ben hic bi eylencesi yok.. nowa towni sevmiyosan bu oynuda sevme bu oyundaki benim icin en zevki olan sey nova town baska hiç bi yerde aynı anda 25 kişi öldürülmez nowa town bir strateji deildir bir yaşam bicimidir :)) +23213124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Stuner_Cypher, 01 Ocak 2006 23:31 tarihinde demiş ki: klasik moradon diyalogları (nerdeyse bütün charlarla oynadığımdan geldi 1-2 kere başıma sizede olmuştur) czde yiyişen human ve orc kardeşler :d moradonda karşılaşır warrior: sıkıyosa malice massive atmadan kes priest: sende sword dancing vurma o zaman priest: yanındaki priestin malice atmasa seni düzerim archer: team play =) mage: macrocu programcı assasin: parmak =) x şahış: la ne annıyonuz nova towndan easy np çıkın dışarda kesin 1v1 de gel düzeyim seni mage: :D saten warriorların assasianların ortak düşüncesi basit anlaşmalar.. yok heal atma yok şunu yapma yok malice atma bak nasıl kesiom seni.. istersen bi de soyunup eğilem bari :D e senin görevin saldırmaksa benimki de savunmak.. ben savunma yapmayıp healliemiceksem kendimi ben neden priest açtım o zman :D sende sword dancing wurma o zman :D:D:D[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Poli senin yaptığını ben orc towna yaptım önceki gün tek başıma..1 karusu aldım aşşa ama kuleler yatırdı,dedim scrolla kalkıp town çekeyim küt gene yattım gitti 4 mil.exp. gitti:-([signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cure_shot arkadasımıza bi yerde katılıyorum bi yerde katılmıyorum katıldıgım yer herkez kendi carının ozelliklerini sonuna kadar kullancak katılmadıgım tarafta dager defans abi herifte ne varsa bi turlu kesilmiyo a bu arada sende kac dagger defans var cure[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Show me the money :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar