kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yine yılbaşında olan saçma sapan durumlar haberleri izledim acayip sinirim bozuldu nişantaşında olan kavga, taksimde kadınlara taciz eden hayvanoğlu hayvanlar allah belalarını vesin bir de utanmadan kameralara "avrupa birliğine giriyoruz böyle şeyler olmalı kadında istiyor zaten..." diyebilecek kadar şerefsiz insanlar.Evde oturmak en iyisi gerçekten...[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bizde tam tersi olarak, tanımadığımız 2 tane zil zurna kızı, istanbulun öbür tarafına bırakıp geldik. Bide üstüne kız arkadaşlarımızdan laf yedik. Kızlar isim sorunca robin hood ve spider man dedik bi daha görmem muhtemelen.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 eğlence içki alkol yılbaşı dansöz vs vs boş işler bunlar ha ben yapmam hoşlanmam ama eğlenene de mani olmam saygı duyarım...[signature][hline]1905 [Bu mesaj tony_montana tarafından 01 Ocak 2006 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Simdi bende gordum altyazi gecti. Sunu bi izliyim gecen seneki rezillikden sonra akillanmadi yine serefsizler.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 almasınlar bizi avrupa birliğine zaten almazlarda bu kadar maganda varken bu ülkede herşeye açız be cinsellik en ön sırada hemde...[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 İçki şişede durdugu gıbı degıl.Adam içiyor içiyor sonrasını hatırlamıyor zaten ne yaptıgı fln umrunda degıl cıkartıyor sılahını baslıo bı kac el ates etmeye ya da kavga edıyorlar sonra alkollü araç kullanıyorlar[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 01 Ocak 2006 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 AB ye mi giriyoruz? bence pek giremiyoruz... AB olsun olmasin bu tur magandalardan toplumumuzun zamanla arinmasi umidiyle...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hayvanlar iş basındaydı gene gordum ben haberlerde.allah belalarını verir umarım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 alkolun ve kalabaligin oldugu yerde gayet normal goruntuler . ne yani alkol alinca sadece turklerin mi sarhos olduguna inanmami mi bekliyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 evet eğlenmeyi bilmiyoruz. en iyisi evde oturmak. her sene olduğu gibi yine değişmedi bazı şeyler. böyle gelmiş böyle gider. aslında gitmemesi lazım ama...[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben taciz oranınının bu denli abardığı başka bir ülke düşünemiyorum elbette oluyordur ya en azından kamera önünde olmasın ya biz izlemeyelim bari bi tane de eleman şey diyordu "ben bayan kuaföründe çalışıyorum,karşı cinsle aram çok iyi hemen anlaşıyoruz, ben anladım zaten o da istiyordu bişeyler bende öptüm falan" gibisinden bişeyler diyordu şerefsiz...[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 işte ben bu yuzden evde çips yedim,[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben?! :( bütün gece çalıştım, meydandaki çöpleri süpürdüm [signature][hline]when it rains the ground gets wet! [Bu mesaj Fistan tarafından 01 Ocak 2006 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 wallahi ben adam gibi içtim çakır keyfi oldum[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 *!çips uzatır* canın mı cekti?[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çips yoktu allak kahretsin[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yani bende tadında bıraktım.Oyle kullanmak lazım ztn normal olarak[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 valla tüm gece bir sarhoş sataşsada tüm stresimi atsam diye bekledim ama hiç denk gelmediler...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bi de aynı kişilermiş geçen senekilerle:)[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Kendini bilerek eğlenen ve etrafındaki insanlara zarar vermemeye çalışarak eğlenen kişilerle gurur duyarım. Ama kendini bilmez içtiğinde kendini kral sanan kişilerdende hiç hoşlanmam. Bende dışarıda olayların yaşanacağını bildiğim için evde oturdum. Çokta memnundum halimden. En azından eksik kalan işlerimi tamamlamış oldum bu bahane ile.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sentencedogu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oo biz caddede gasp edildik+dolandırılıyoduk(arkadaş biraz saf) ama ben hemen çaktım kaş göz haraketlerinden bi soraki tur gördük ki haklıymışım(para kaptırmaz) bide savaş vardı mcdonalds ın önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Soförün biri Dela'ya "Cocuk senin anani ...., kalbini de kirarim" dedi : ([signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Cintonik, 01 Ocak 2006 19:06 tarihinde demiş ki: allah belalarını verir umarım. ıcmesını eğlenmesını bılmıyorsan cıkma baskalarınada zarar vermeyın pıslık hayvan oglu hayvanlar!!![signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: kingpin, 01 Ocak 2006 18:59 tarihinde demiş ki: Yine yılbaşında olan saçma sapan durumlar haberleri izledim acayip sinirim bozuldu nişantaşında olan kavga, taksimde kadınlara taciz eden hayvanoğlu hayvanlar allah belalarını vesin bir de utanmadan kameralara "avrupa birliğine giriyoruz böyle şeyler olmalı kadında istiyor zaten..." diyebilecek kadar şerefsiz insanlar.Evde oturmak en iyisi gerçekten... yemn edrim ben duvarı yumruklucaktım.varya hepsine bi güzel dayakk..hala aklıma geldikçe sinirleniyorum[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 avrupa birliğine girmeden böyle oldu isek girince nasıl olcaz bakalım[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar