Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eğlenmeyi bilmeyen bir toplumuz...

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Yine yılbaşında olan saçma sapan durumlar haberleri izledim acayip sinirim bozuldu nişantaşında olan kavga, taksimde kadınlara taciz eden hayvanoğlu hayvanlar allah belalarını vesin bir de utanmadan kameralara "avrupa birliğine giriyoruz böyle şeyler olmalı kadında istiyor zaten..." diyebilecek kadar şerefsiz insanlar.Evde oturmak en iyisi gerçekten...[signature][hline]We want war, wake up !
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde tam tersi olarak, tanımadığımız 2 tane zil zurna kızı, istanbulun öbür tarafına bırakıp geldik. Bide üstüne kız arkadaşlarımızdan laf yedik.

Kızlar isim sorunca robin hood ve spider man dedik bi daha görmem muhtemelen.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Sosyal ağlarda paylaş

İçki şişede durdugu gıbı degıl.Adam içiyor içiyor sonrasını hatırlamıyor zaten ne yaptıgı fln umrunda degıl cıkartıyor sılahını baslıo bı kac el ates etmeye ya da kavga edıyorlar sonra alkollü araç kullanıyorlar[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız

[Bu mesaj SmoLaFein tarafından 01 Ocak 2006 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayvanlar iş basındaydı gene gordum ben haberlerde.allah belalarını verir umarım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

evet eğlenmeyi bilmiyoruz. en iyisi evde oturmak.
her sene olduğu gibi yine değişmedi bazı şeyler. böyle gelmiş böyle gider. aslında gitmemesi lazım ama...[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

ben taciz oranınının bu denli abardığı başka bir ülke düşünemiyorum elbette oluyordur ya en azından kamera önünde olmasın ya biz izlemeyelim bari bi tane de eleman şey diyordu "ben bayan kuaföründe çalışıyorum,karşı cinsle aram çok iyi hemen anlaşıyoruz, ben anladım zaten o da istiyordu bişeyler bende öptüm falan" gibisinden bişeyler diyordu şerefsiz...[signature][hline]We want war, wake up !
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini bilerek eğlenen ve etrafındaki insanlara zarar vermemeye çalışarak eğlenen kişilerle gurur duyarım. Ama kendini bilmez içtiğinde kendini kral sanan kişilerdende hiç hoşlanmam. Bende dışarıda olayların yaşanacağını bildiğim için evde oturdum. Çokta memnundum halimden. En azından eksik kalan işlerimi tamamlamış oldum bu bahane ile.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

Soförün biri Dela'ya "Cocuk senin anani ...., kalbini de kirarim" dedi : ([signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 01 Ocak 2006 19:06 tarihinde demiş ki:
allah belalarını verir umarım.

ıcmesını eğlenmesını bılmıyorsan cıkma baskalarınada zarar vermeyın pıslık hayvan oglu hayvanlar!!![signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 01 Ocak 2006 18:59 tarihinde demiş ki:
Yine yılbaşında olan saçma sapan durumlar haberleri izledim acayip sinirim bozuldu nişantaşında olan kavga, taksimde kadınlara taciz eden hayvanoğlu hayvanlar allah belalarını vesin bir de utanmadan kameralara "avrupa birliğine giriyoruz böyle şeyler olmalı kadında istiyor zaten..." diyebilecek kadar şerefsiz insanlar.Evde oturmak en iyisi gerçekten...

yemn edrim ben duvarı yumruklucaktım.varya hepsine bi güzel dayakk..hala aklıma geldikçe sinirleniyorum[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...