Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter'a Talentlar...

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Ya bide seyi merak ediyorum normal skills kısmında attack iconunun üstünde crit chance yazıyor ama bu melee attack için.. benim bide +%30 ranged crit chance veren talent var diyelim.. yani benim ranged crit chance i melee crit chance ve talenttan geleni toplayarak mı bulcam? nası olcak o :)
Sosyal ağlarda paylaş

kullıyen yannıs

tamamen oyun stılıne kalmıs 30 olmussan kendıne has bır oyun tarzı cıkarmıssındır zaten

dıyorsan petım her seyım pet her ısı yapsın canavar olsun beastmaster gıdıcen ama bu pvp de senı mahfeder adam gıbı kullanamsı zordur

aslında full tree almakta mantıklı dııl 2 tane tree yı karıstırısan en ıyı sonucu alırsın

ben marksman ve survıval a dagıttım trueshot ımı aldım aımed ımı aldım survıvaldede parry+wıng+survıvalıst+sure foot aldım

oyun tarzıma tam gıdıyor karsımdakını harıketsız bırakmayı ve petle bosgusturmayı obur yandanda herıfın kafasına kafasına aımed cakmayı sevıyorum

kımısı adam yaklasana kadar kullanır adam geldıkten sonra melee gıtmek ıster fılan

yanı tamamen oyun tarzına gore[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

sana tavsiyem lvl 60 a kadar BM + marksman gitmen. Cunku acaip hızlanıyor işin yani lvl kasma olayı =) Ayrıca pvp de petin adam sololuyor =) Cok cok rahatlıyorsun hele ki petini goren adam direk kaçmaya baslıyor boyle bir ego tatmini yok =) 37 lvl olunca Badlands e git ve Broken Tooth u bul tame et =) Petin hızı 1.00... BM talentlarında frenzy aktif olunca hızı 0.70 oluyor =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Marksman ve beast git ama crit veren melee talentlerini mutlaka boş geçme derim ben shaman olarak.[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Sosyal ağlarda paylaş

beasstalker's için instance kasmaya başlayana kadar 31 marksman 20 beast mastery ver derim. dha sonra 21 marksman 30 survival derim.
bu arada beastalker set giyen hunterın crit chance set giyen hunterdan açık ara fazla damage yaptıını söyleyiverim. tecrübeylen sabittir (damage meter)
Sosyal ağlarda paylaş

Senin talent tree ne göre öyle gelmiş sana. Ben crit chance itemlada donatılmış halde de oynadım, full beast de oynadım. Crit chance daha fazla damage verdim tabiiki. Ama eskiden full beasti tercih etmiştim çünkü bana ani yüksek damagelar değil sabit yüksek damagelar lazımdı.

Talent olayına gelince şahsi fikrimi belirteyim hemen, ben 60 a kadar BM + Marksman gittim. Gerçi o zamanki oyun bilgimle şimdiki arasında dağlar kadar fark var demem bile az gelir. O zaman peti "aşmış" duruma getirip agro tutması için BM gitmiştim.
60 olduktan sonra, hem oyun stilime, hem yapıma, hemde zevkim ranged combat olduğu için (hemen hemen her oyunda böyledir bu) direk marks asıldım tabiiki.
Survival giden hunter var, full BM giden hunter var benim gibi marksman giden yanıan dier talentlerden çerez niyetine alan var. Ben kendi oyun yapıma göre seçtim.
Pet amaç ben karambol yapacam dersen bu oyun stilini benimsersen eğer, Beastmastery git derim.
Petim sadece araç ben trapte kurarım her şeyi yaparım milleti peşimden koştururum dersen marksman ve yanına Survival veya BM serpiştir.
Pet takılsın ben ranged de vururum yakına gelen adama ona göre savunmada yaparım dersen Marksman survival git.

MEsela guildimdeki bir hunter Survival olarak daha fazla damage verdiğini söylüyor. Agility veren talente vermiş.
Elinde Striker's Mark var. Bende Blatershot Launcher.(gunzz rullz) Aura dene dedim, denedim dedi böyle daha fazla damage dedi.
BEnim ise tam tersi 3 build denedim ( BM asla almadım) hepsinde hesap yaptım ve Tshot aura her zaman damage olarak en iyisi geldi bana.
Damage meter olarak birşey belirtmeyeceğim out of range olayları felan damage meter benim için gösterge değil, sadece hunterlar arasında söyliyim damage lideri hunter hep ben oluyorum.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

Scatter shoot u al da ne yaparsan yap:P pvp de inanılmaz işe yarıyor.. Scatter i alana kadar çok sıkılmıştım onu aldıktan sonra baya bir zevkli oldu boşver beastmastery yi, pve istiyorsan tamele güzel bir ayı, pvp istiyorsan al beğendiğin tipten bir kedi alayını interruptlasın[signature][hline]Daggerimi ye
Sosyal ağlarda paylaş

Level 52 rank 6 hunter olarak,talentlerde şunu gördüm,ilk önce mm ağırlıklı takıldım,pvp de bayağı ezildim bide single takılmalarda petin faktörü olmuyor,agro tutamıyor,heal,defans,atack düşük olduğu için,mana sorunu oluyor,daha sonra bm ağırlıklı takıldım,single ve pvp de çok iyi sonuçlar aldım,ama dungeonlarda pet çok agro çektiği için peti kullanamaz hale geliyorsun,en son survial denedim,survialde crit alamam derken bazı zamanlar üst üste 5 kere crit alıyorum,heleki mele de 821 hit vuruşu yaptım,pvp ve dungeonlar için ideal survial takılmak ama single kasmak çabuk level atlmak istiyorsanız bm öneririm,bende öyle yapacağım kısa sürede 60 olmam lazım,pvp de bm ile idare ederim,özelikle pvp için idael pet diyebileceğim wind serpent,defansı,heal ve özelikle atak gücü çok güzel,15 sn bm nin son talenti olan pet büyütmede,pet coşuyor,bir bakıyorum üst üste 300 üstü vuruş yapıyor,59 luk rogiyi almıştım,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alfheim, 30 Aralık 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
31 marksmanship 20 beast mastery versem iyi olur heralde dmi? zaten survival pek isime yaramaz diye düsünüorum

Senin işine yaramaz diğer topicten anladığım kadarıyla, ama mesela ben vazgeçemem survivaldan. Tamamen oyun stili yani.

Asphodel güzel yazmış bence de.[signature][hline]
Nefir of BL

Sosyal ağlarda paylaş

lvl atlamak için yani quest yapmak felan kesinlikle BM 31 marks 20 ama PVP için olmazsa olmaz survival ve ordan gelen crit şansları çünkü PvP de kimse peti sallamuyo seni öldürmeye çalışıyo sağlam silahı olan biriyse karşındaki çabul ölüyosun survival gittiysen pary ve dodge şansın fazla karşıdaki en az 3 vuruşunu boşa harcıyo ben denedim çok faydalı bu arada petin zaten aynı şekilde vuruyor hiç bi fark olmuyo onun açısından sadece crit leri azalıyo zaten azalsın onunki benimki artsın :)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...