Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 falla bilseydin high class denen seyin eski cursed oldugunuda bilirdin[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Eski cursed oldunu bilyorum elbette yaw sadece dupeden kurtulcadım[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yaw iyi ya salla insaallah bir 2 paraca bişey cıkar golem lerden[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ha ayrica hepsini patlattiysan benim sucum deildir bak bakalim sana ne dememisim... said: Marl0_on, 30 Aralık 2005 21:59 tarihinde demiş ki: diorum her parcadan 1 rer tane kalcak sekilde upgrade et [signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nasıl yani 256 K civarında high class yazan upgrade eski cursed upgrade mi? bunun o olduğuna emin misiniz? çünkü daha bugün SNOW lardan çıkan roque chitinle +3 warrior chitini takas ettim ve o high class upgradele +5 haline getirdim vede yanmadı hatta bizzad satın aldım anvile den.....Bu nasıl oldu çok mu ballıyım??? yoksa ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 aslında bunlar bilmeden yapmıs olabilir ama aress de cok saglam el altından dupe yapan adamlar ben ben oyle dusunuyorum !! birgun patlar cyper gibi o zaman aress de biter zaten piyasa bitik sayılır :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 birçok msj ımda yazmışımdır cypher de çabuk patlattılar ama areste iyi götürüyorlar adamlar işlerini biliyo saglamda dupe yapıyorlar yok abyss den cıkıyo yok kardan adamdan cıkan kutudan çıkıyo hikaye hepsi cypher den farkı yok..[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sadece orda burda forumlarda okuyup cıvıtanların dupe yapması engellendi.. hali hazır da çalışan 2 farklı dupe yöntemi var.. hangi server olursa olsun fark etmez.. dupe asla engellenemez.. sadece azaltabilirler. herkesin bildiği yöntemi server da ufak bir deyişiklik yaparak engellediler... anti dupe patch diye bişi yok zaten ortalıkta.. 1. serverlar 2 zone dan oluşur bu 2 zone da 2 farklı pc den host edilirdi bunu sadece 1 pc de birleştirerek 2 zone arasında takılıp rollback yenmesini onlediler sadece client side falan bi patch le deil sadece ufak bir çakallık yaptılar..[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: 0ttavio, 30 Aralık 2005 22:04 tarihinde demiş ki: said: xXTaLkativeXx, 30 Aralık 2005 22:03 tarihinde demiş ki: ares ve dupe :-O bismillah.... walla billa kendi oldu bende yeminle hiç bir program yoqtur bilerek yapmadığın burdan anlaşılıyor ama ortaya çıkarsa 3-4 chitin yüzünden banlanırsın:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morfine Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Sen en iyisi bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: aziiizzz, 30 Aralık 2005 23:14 tarihinde demiş ki: nasıl yani 256 K civarında high class yazan upgrade eski cursed upgrade mi? bunun o olduğuna emin misiniz? çünkü daha bugün SNOW lardan çıkan roque chitinle +3 warrior chitini takas ettim ve o high class upgradele +5 haline getirdim vede yanmadı hatta bizzad satın aldım anvile den.....Bu nasıl oldu çok mu ballıyım??? yoksa ben mi yanlış anladım? high class itemlarda high class +5 scroll +1 >> +2 %75 +2 >> +3 %50 +3 >> +4 %25 +4 >> +5 %10 HIGH CLASS UPGRADE high class itemlarda blessed upgrade scroll +1 >> +2 %100 +2 >> +3 %100 +3 >> +4 %90 +4 >> +5 %85 cursed oldugunu burdan da anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ARES te Dupeyi Tadinda Birakiorlar.. CYpher Mokunu Cıkardı Bi ara.. Sw Attıgın Adam Shell Veriordu.. Kucuk Bir Anı.. Bu Sapitma Olayindan Once Erenion Staffların Ucunden Ve Bir Adette Ron Staff Almistim.. Ozaman Dalga Geciordu Millet Keriz Kazık Yedin ßak ßiz 10 - 15m e Aldik Diye... Simdi Hepsi Wizardlarla WoodStafflarla GEziyor... Ama ßenim Erenionlarım +5 te.. Ron`s um ise +7 de Ve Hala İnn de Clana Gelip Kendisine Sahip Cıkıcak Mageyi ßeklior :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben demiştim herkezde en az 213213 tane unique item var bunların hepsi x-mas tan çıkamaz diye Ooooooof of bu bu K2 den hala umut bekleyenler var[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Valla Acık Ve Net Soyleyeyim.. Inn imdeki Uniq İtemler 4 Adet.. 3 Adet Erenion Staff 1 Adet RonStaff 1 Adet EnionBow Baskada Bisiyim Yok Kayda Deger... Ki Bunlari da Ta Anasının Gözü Zamanında Clandaki Magelere Hediye Olarak Almistim... Evet.. Birzamanlar Zengindim.. Simdi Fakir Olabilirim.. Ama Hala Gururluyum :Pp :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Metakuso, 30 Aralık 2005 22:05 tarihinde demiş ki: ares = dupe merkezi aslında. işin perde arkası var +1[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar