EscapeCommander Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yaw arkadaşlar ares server'rında bu piyasa neden düştü bilen var mı?Eskiden sattığım eşyaları şimdi yarı fiyatına bile satamıyorum.Bunun sebebi dupe olabilirmi aceba ?Yada X-mas boyunca herkese çok fazlamı item düştü?(Şimdiden TŞK)[signature][hline]EscapeComander lvl: 62 Arc Mage El morad Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o dediğinden[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 320 m mage earing +1 ve healt amulet zamanında 600 m asagı alamazdık 250 m bu gidişle cyper gibi patlar bu server :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gözümüzün kaldığı,iç çekipte alamadığımız itemler çöp oldu. [Bu mesaj sadsong tarafından 02 Ocak 2006 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 başka bi başlık altında birileri bunu çok bilimsel anlatmıştı :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 para olsa item almanın tam zamanı ama yok işte :( :([signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: endless_night, 02 Ocak 2006 01:49 tarihinde demiş ki: para olsa item almanın tam zamanı ama yok işte :( :( +1 Tanesini 250-270m'e aldiğim chitinler $imdi 120m den satilmakta $imdi. Yılba$ı bize fakirlik getirdi sejkhgs.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Archer Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valla kim ne derse desin dupe dupe alsan ne olcak olan sana olur ya ban yada itemler gider..[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Areste piyasa neden düştü sorusunu açıklayayım. Açıklamadan önce piyasanın daha da düşeceğini söyleyeyim ayrıca... Aresteki o yüksek fiyatlar gerçek fiyatlar değildi. Duperler kopyaladıkları yüksek miktarlarla coinslerle piyasadan her tür malı çekiyorlardı. Yani piayasada kara para vardı. Artık dupe olmadığı için ya da oluyorsa çok çok düşük miktarlarda olduğu için kimsede para kalmadı. Para olmaması demek itemlerin real fiyatlarına dönmesidir. Ben neredeyse 1.5 yıldır bu oyunu oynuyorum ve eskiden dupe yokkenki fiyatları size örneklendireyim ve zamanla döneceğimiz fiyatların bu olduğunu anlayın. (eğer dupe yine hortlamassa) Rog Chitin+1=2.5-3 mil Shard+1=50-55 mil Iron bow+1=30 mil Raptor+1=45-50 mil Buff scrol=1.5 mil Swift=750 k Abyss=120-180 k Elixir=15 mil[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 vallaha yaw zamanında abyssden raptor .ıkmıştı 50m ye satmıştım kendimi zengin hissetmiştim nerde o günler :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bilinc inş dedigin gibi olur..[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bilinc'in raptor 50m dediği zamanlar dupenin başlama zamanları idi raptorun benim bildiğim fiyatı 30m idi birden 50ye çıkınca almaktan vazgeçtiğimi bile hatırlıyorum :-)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valla durum sadece ares için deil dier serverlarda da aynı.piyasada para yok ama itemlar x-mas ve lotto olayından sonra coğaldı.zamanında parayı yatırıp satmak için aldığım itemlar elimde kaldı benim de.. satmaya kalksam zarar etmiş olcam o yuzden satmak da istemiorum.suan kasada kalan para ile anca pot ve scroll alıyorum.bu işin sonu nereye varcak acaba...inş eskisi gibi zengin olduğumuz günler çabuk gelir[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! **** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: NightHunter666, 02 Ocak 2006 04:26 tarihinde demiş ki: bilinc'in raptor 50m dediği zamanlar dupenin başlama zamanları idi raptorun benim bildiğim fiyatı 30m idi birden 50ye çıkınca almaktan vazgeçtiğimi bile hatırlıyorum :-) Şimdi şöyle bir durum söz konusu raptor için: raptor biraz ayrıcalıklı bir item haline geldi o yüzden shard ile aynı fiyatlarda. bunun nedeni de eskiden yani bundan 1 yıl önce warrior önemli bir char olarak görülmüyordu. bunun nedeni ise daha lvller düşük olduğu için pk çok önemli değildi oyun kapsamında. ama warriorun önemi arttıkça ucuz olan warrior itemleri pahalı olan rogue itemlerini yakaladı. O yüzdne fiyatlar ne kadar düşerse yada çıkarsa çıksın raptor fiyatı shard fiyatına yakın seyredecektir. (dragon slayer çıkmadığı sürece)[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaw ne bu dragon slayer totemic bow gibin bi efsane mi :P[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evet çok eski bir efsane kıyamet kopacağı gün bir keşiş gelecek ve bir adet dragon slayer verecek ve gidecek xD[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Kenjuro, 02 Ocak 2006 05:53 tarihinde demiş ki: evet çok eski bir efsane kıyamet kopacağı gün bir keşiş gelecek ve bir adet dragon slayer verecek ve gidecek xD kime? :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bilic aga ya :-)[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bi kere bilic degil bilinc hem 2. str si yetmez archer o :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yok kullansın die deel satacak la :D[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 event item trade edilmez o cristams cross gibi[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 event item deilki zaten :hmm:[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ciddi misin? :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hemde nasıl :-P[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben bilinc agadan fp almistim :D 100k dan[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar