Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 CraDle Of Filth Children Of Bodoom Dark Tranquillity Novembers Doom Dimmu borgir System of A Down KoRn Ama En güzEli Banu Alkan Nere mi Neremi :D
hakan_06_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben damar parçalar dinliorum tüm hırsımı ve sinirimi karşıma geçenlerden çıkarmaya çalışıorum :D[signature][hline]Nick:the_last_magican Level:6x Server:Cypher Np:7xxx Clan:Fairplay Nation:Orc Job:Elemantel lord
SickBoi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 system of a down-aerials requiem for a dream sountrack[signature][hline]Allah Varsa Sorun YoK!..
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben bide Anvilde upGrade YaparKen Ben Moodey ve Anastacia dan "Everything Burns" ü Dinliyorum mauhauha :D
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Lucifer, 30 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: CraDle Of Filth Children Of Bodoom Dark Tranquillity Novembers Doom Dimmu borgir System of A Down KoRn Ama En güzEli Banu Alkan Nere mi Neremi :D İşte bu :tup: =)[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 walla cafede oynadıgım için ne calarlarsa dinlemek zorunda kalıoz.mesela masada kimse olmazsa winamp kafasına göre takılıo:)zaten pc yi bırakırsan hep muzeyyen senar calıo :D bende bu durumda takıyorum mp3 playerımı acıyorum soad ı bi de onu replay list e aldımmı ooh deyme keyfime. ama bazen 5+1 in sesi yukselince kafam allak bullak oluo :D
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Metallica-Blackened -And Justice For All -So What(şuanda dinliom ^^) -Am I Evil Slayer- God Hates Us All - Angel of Death Creed- Torn - one last breath - bullets -Ode -Are You Ready? -Faceless Man Linkin Park- In The End - One Step Closer Nickelback- Pusher - Falls Back On - Never Again - Feelin' Way Too Damn Good Korn- Thoughtless - Got The Life - Clown - Freak On A Leash - (A)ll (D)ay (I) (D)ream (A)bout (S)ex (a.d.i.d.a.s.) System of a Down - Chop Suey (şimdide bunu dinliom xD) Blind Guardian -Fear Of The Dark (Iron Maiden Cover) - Surfin` USA - Weird Dreams - Run For The Night - Welcome to Dying Prodigy - Smack My Bitch Up daha yazardımda sıkıldım yaw :D
hippo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 korn disturbed[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***********
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cash flow-Ölüyorsun :)[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 genelde in flames yada bazı seçtiğim sarkılarım
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Eet inflames MoonShield iyidir Cz De defans Artıo :P[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!!
256 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İbrahim tatlıses- Yalnızım Dostlarım İbrahim tatlıses- Buradan atlı geçti ( Uzun hava) Murat kekilli-Bu akşam ölürüm. Ama en çok Metallica-Sad but true ( şiddetle tavsiye ediyom :D) Bunu dinlemeyenin raptoru kırılsın inşallaaaaah. :D[signature][hline][b]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Sonunda 256'ma kavuştum mutluyum :)
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ztn önemli olan o gazı verecek sonra leeroy diyerekten humanların arasına dalacan ben np için oynamıyorum zevk için oynuyorum öyle ölüncede gülüyorum çok nadir teke tekte ölürsem hırs yaparım
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 falla gusel baslık olmus. :D ben pk yaparken ibo,hakan tasıyan,muslum baba dınlıom... acaip gaz oluo :P aheuhaeuhe pk yaparken muzık dınlemek benım ıcın ıyı olmuyo.gaza gelıom 1387521415989 adamın arasına gırıom sona pfff. ama eger dınlersem korn-fear factory-drowning-amon-in flames-sepultura-mega-katatonia- vs daha aklıma gelmıo oldukca genıs arsiv var karısık bı sekılde dınlıom. ama dınlerken pek de fazla np kastım solenemez :P[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : LasTRounD / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :3xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Lucifer, 30 Aralık 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Eet inflames MoonShield iyidir Cz De defans Artıo :P EhüLöL, güzeldi =P[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Sabrina, 30 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: Lucifer, 30 Aralık 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Eet inflames MoonShield iyidir Cz De defans Artıo :P EhüLöL, güzeldi =P SaoL amA En güZeli Banu Alkan Neremi Neremi Daha iyiSi Cz de Lag :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! [Bu mesaj Lucifer tarafından 30 Aralık 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Blind Guardian'ın her şarkısı iyi gider oyunda.Özellikle Nightfall ile Bright Eyes. Moonshield de bi ara uğruna intihar ettiğim şarkı =P[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sen pk ya nezaman başladın yaf cadı xD!
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hey sabrina senin isminin altında kalp war o nu nasıl ettin bazılarındada rutbe war deişikresimelr war[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bazen romAnticleşiyorum Böle theatre of Tragedy fln dinLiyorum Kestim Adama Bakıp AğLıyorum hehe :)[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!!
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Sabrina, 30 Aralık 2005 14:53 tarihinde demiş ki: PK yapamıorum ama çöller ve ormanlarda turlarken tabi ki; Blind Guardian - The Bard's Song demişim =][signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ok ;)[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD!
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 en güzeli şarkıdan önce leeroy diye baırıp girmek deneyin :D
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 O zaman " Theatre of Tragedy - Lorelei " dinle de biraz benzesin =)[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben Leroyyy diyip DaLınca HumanLar ban Sie Diyip dalıyor Anlamadım Kötü bişey mi dedim ki :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!!
Öne çıkan mesajlar