Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 CraDle Of Filth Children Of Bodoom Dark Tranquillity Novembers Doom Dimmu borgir System of A Down KoRn Ama En güzEli Banu Alkan Nere mi Neremi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan_06_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben damar parçalar dinliorum tüm hırsımı ve sinirimi karşıma geçenlerden çıkarmaya çalışıorum :D[signature][hline]Nick:the_last_magican Level:6x Server:Cypher Np:7xxx Clan:Fairplay Nation:Orc Job:Elemantel lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SickBoi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 system of a down-aerials requiem for a dream sountrack[signature][hline]Allah Varsa Sorun YoK!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben bide Anvilde upGrade YaparKen Ben Moodey ve Anastacia dan "Everything Burns" ü Dinliyorum mauhauha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Lucifer, 30 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: CraDle Of Filth Children Of Bodoom Dark Tranquillity Novembers Doom Dimmu borgir System of A Down KoRn Ama En güzEli Banu Alkan Nere mi Neremi :D İşte bu :tup: =)[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 walla cafede oynadıgım için ne calarlarsa dinlemek zorunda kalıoz.mesela masada kimse olmazsa winamp kafasına göre takılıo:)zaten pc yi bırakırsan hep muzeyyen senar calıo :D bende bu durumda takıyorum mp3 playerımı acıyorum soad ı bi de onu replay list e aldımmı ooh deyme keyfime. ama bazen 5+1 in sesi yukselince kafam allak bullak oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Metallica-Blackened -And Justice For All -So What(şuanda dinliom ^^) -Am I Evil Slayer- God Hates Us All - Angel of Death Creed- Torn - one last breath - bullets -Ode -Are You Ready? -Faceless Man Linkin Park- In The End - One Step Closer Nickelback- Pusher - Falls Back On - Never Again - Feelin' Way Too Damn Good Korn- Thoughtless - Got The Life - Clown - Freak On A Leash - (A)ll (D)ay (I) (D)ream (A)bout (S)ex (a.d.i.d.a.s.) System of a Down - Chop Suey (şimdide bunu dinliom xD) Blind Guardian -Fear Of The Dark (Iron Maiden Cover) - Surfin` USA - Weird Dreams - Run For The Night - Welcome to Dying Prodigy - Smack My Bitch Up daha yazardımda sıkıldım yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 korn disturbed[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cash flow-Ölüyorsun :)[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 genelde in flames yada bazı seçtiğim sarkılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Eet inflames MoonShield iyidir Cz De defans Artıo :P[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İbrahim tatlıses- Yalnızım Dostlarım İbrahim tatlıses- Buradan atlı geçti ( Uzun hava) Murat kekilli-Bu akşam ölürüm. Ama en çok Metallica-Sad but true ( şiddetle tavsiye ediyom :D) Bunu dinlemeyenin raptoru kırılsın inşallaaaaah. :D[signature][hline][b]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Sonunda 256'ma kavuştum mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ztn önemli olan o gazı verecek sonra leeroy diyerekten humanların arasına dalacan ben np için oynamıyorum zevk için oynuyorum öyle ölüncede gülüyorum çok nadir teke tekte ölürsem hırs yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 falla gusel baslık olmus. :D ben pk yaparken ibo,hakan tasıyan,muslum baba dınlıom... acaip gaz oluo :P aheuhaeuhe pk yaparken muzık dınlemek benım ıcın ıyı olmuyo.gaza gelıom 1387521415989 adamın arasına gırıom sona pfff. ama eger dınlersem korn-fear factory-drowning-amon-in flames-sepultura-mega-katatonia- vs daha aklıma gelmıo oldukca genıs arsiv var karısık bı sekılde dınlıom. ama dınlerken pek de fazla np kastım solenemez :P[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : LasTRounD / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :3xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Lucifer, 30 Aralık 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Eet inflames MoonShield iyidir Cz De defans Artıo :P EhüLöL, güzeldi =P[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Sabrina, 30 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: Lucifer, 30 Aralık 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Eet inflames MoonShield iyidir Cz De defans Artıo :P EhüLöL, güzeldi =P SaoL amA En güZeli Banu Alkan Neremi Neremi Daha iyiSi Cz de Lag :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! [Bu mesaj Lucifer tarafından 30 Aralık 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Blind Guardian'ın her şarkısı iyi gider oyunda.Özellikle Nightfall ile Bright Eyes. Moonshield de bi ara uğruna intihar ettiğim şarkı =P[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sen pk ya nezaman başladın yaf cadı xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hey sabrina senin isminin altında kalp war o nu nasıl ettin bazılarındada rutbe war deişikresimelr war[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bazen romAnticleşiyorum Böle theatre of Tragedy fln dinLiyorum Kestim Adama Bakıp AğLıyorum hehe :)[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Sabrina, 30 Aralık 2005 14:53 tarihinde demiş ki: PK yapamıorum ama çöller ve ormanlarda turlarken tabi ki; Blind Guardian - The Bard's Song demişim =][signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ok ;)[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 en güzeli şarkıdan önce leeroy diye baırıp girmek deneyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 O zaman " Theatre of Tragedy - Lorelei " dinle de biraz benzesin =)[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben Leroyyy diyip DaLınca HumanLar ban Sie Diyip dalıyor Anlamadım Kötü bişey mi dedim ki :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar