demise666 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 cz ye dalarsam KoRn ve SOAD xp yaparsam Evanescence merchant isem Therion ve Nightwish[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:TurkishTown Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 merchantken makine başında bekliyo musun? weird[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yatağa uzanıp test çözüorm malum a.q ÖSS si[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:TurkishTown Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: demise666, 10 Ekim 2005 23:22 tarihinde demiş ki: yatağa uzanıp test çözüorm malum a.q ÖSS si bilgisayar halen ortada ve ko oynuyorsun. yataga uzanarak test cozuyorsun. bu saatte nette takiliyorsun.. hmmm. o sinavdan bi basari bekliyorsan bunlardan kurtulman lazim.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bırakmam ko yu:D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:TurkishTown Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Daha ismini bilmiyo dinliom diye geçinio Creadle of filth değil kro CRADLE OF FILTH ............. özenti gençlik[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 JaZzz =)[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Gothic_Angel, 10 Ekim 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Daha ismini bilmiyo dinliom diye geçinio Creadle of filth değil kro CRADLE OF FILTH ............. özenti gençlik Eğer o banaysa ROFLMAO[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bugün chop suey i denedim gayet gaza gitirici oluyo(System of a down)[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bişey dinleyince dikkat dağılıyo[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 dikkat ettimde herkes ortalama aynı şeyleri dinliyomuş. ne bi ben rap dinleyeyim klasik müzik dinleyeyim tribal house dinleyeyim , vizyonumu genişleteyim , ufkumu açayım yooooooookk . illaki bi" koyun sürüsünün asi parçası olayım" mantıgı feryat ederek dışa vurulacak. not: saate dikkat çekerim[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Son uc aydir ew ortaminda olamadigimdan kafede winamp a ne koyarsam o calior.İki saat sarki duzenlemek yerine zaman kaybetmeyp PK ya giresm gelior sonrasinda arada ibrahimtatlisesler flam da cikior ama hizlica gecirerekten dier parcaya atliorm. Gecen koydugum parcalarn arasinda bir dj in 80 dakikalik kesintisiz performansi wardi adini bulursam haftasonu gondercem o ishte coshtugum andi. Onun disinda SOAD war coshturucu ama son zamanlar coshma olaylari pahaliya patlior ole kendini bilmezce manyakh manyakh warriorlarin onune atasi gelior insanin sonra da kendini yerleri temizlerken buluorsun. Muzik np ye zararli oluor zaman zaman o yuzden dozunu kacirmamak lazm. Power FM fm de haftasonlari coshturuordu ama son ii haftasonudur dinlemiorm adamlar kluplere baglanip canlı yayında full performans aktarimi yapiolardi guzeldi ehh ozledm bak oynamayi simdi.daha haftasonuna coook war :([signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: rApbOyZ, 08 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: said: JoeyRamone, 08 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: Hasan Mutlucan - Yinede Şahlanıyor aman :D MUAHAHAHA süfer gaz verir bu adama dimii? bi kişiyi öldürdükten sonra gerisini bu şarkı sayesinde öldürüyosun öldürdükçe öldüresin gelio :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 petek dincoz - foolish casanova ibrahim tatlıses - tek tek elvis presley - ghost gçkhan özen - aramassan arama hepsi - olmaz oğlan tarkan - verme[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 turn the page nymphetamine fear of the dark byob toxicity rape me fireball be quick be or dead bück dish(uncersored) falling away from me alma mater digimortal cars sweet dreams here to stay smells like teens spirit ich will keine lust:D ice queen:D moonshield did my time 2 minutes to midnight tear away cry for the moon rem den bir iki şarkı var bunlar aklıma geldi şimdilik[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sagopa - rak benadam stratovarius - eagleheart eminem - the way i am chingy - balla baby usher - caught up chingy - one call away akon - mr.lonely ismail Yk - nerdesin[signature][hline]Diez1/2 Nick=hoodstar__ Lvl=48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDragooN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sagopa kajmer vasiyet- sagopa kajmer al 1 de burdan yak - sagopa kajmer rap yaptımda gunahamı girdim - sagopa kajmer bebegim oldu - sagopa kajmer karabiber duası - sagopa kajmer .......... :D bunlar bana yetiyo adam kesmem için :P[signature][hline]Name:ReDragooN LvL :60(suanlık) Nation:Karus Job:Shadow Vain Clan:The King NP:30K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 UpUpUp[signature][hline]Nick::UnforgiveN: Server;Diez LvL:2*(Eziq)=Yeni başladım= Job;Warrior Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Benim ses kartı tanıtılmamış sessiz sessiz dinliyom ama lvl düşük ne pk sı[signature][hline]Nick::UnforgiveN: Server;Diez LvL:2*(Eziq)=Yeni başladım= Job;Warrior Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Benny benassi Carl Cox Tiesto Johaan Gielen Sasha Paul Oakenfold Paul Van Dyk Sasha Linkin Park Limp Bizkit Offspring[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 WARİOR NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sami Yusuf - Mother asdasdasd[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 linkin park-papercut inanılmaz gaza gelipte 20 kişinin arasına dalmayın ama:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slientbob Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 cengiz kurtoğlu bütün sarkılarını[signature][hline]nick:SLienTBoB server:bramus lvl :6x clan :payback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bnde fulll rep dınlıyorum ama ole ceza nefret sagopa falan deıl damar rep :)[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reflection Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Placebo - Bitter End Placebo - Slave To The Wage Placebo - English Summer Rain Placebo - Taste In Men Placebo - I'll Be Yours Korn - Make Me Bad Korn - Beg For Me Marilyn Manson - Sweet Dreams (Are Made Of These) Marilyn Manson - The Beatiful People Marilyn Manson - Fundamentally Loathsome Marilyn Manson - I Don't Like The Drugs (But The Drugs Like Me) Marilyn Manson - I Want To Disappear Marilyn Manson - Tainted Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar