Gothic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hasmez sen dün şeyi dinliyorum demedinmi yaaa dur dur neydi ooo ha müslüm gürsess paramparçaaa[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Gothic, 08 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: gasolina dinleyince nova town yapasım geliyo skill buglu lvl 30 mageylemi :horace: muahaha:horace:[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hımmm lvl 30 mu yoksa 62 mi demek istedin kanku[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 62 :D dimek istedim yauu seni mi kırcam demi arada 32 lvl oynama var oda biş ideeel zaten :D[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 şuanlık eziq'im ama gittiğim zaman slikpnot ve linkin park'tan başka bi dinlemem adamı moda sokuyor :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben dinleyemiyorum. winamp açıkken makine takılıyor[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: maelstrom, 08 Ekim 2005 21:08 tarihinde demiş ki: ben dinleyemiyorum. winamp açıkken makine takılıyor katılıyom hemde pk yapamıyom zevkle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Gothic, 08 Ekim 2005 20:27 tarihinde demiş ki: hasmez sen dün şeyi dinliyorum demedinmi yaaa dur dur neydi ooo ha müslüm gürsess paramparçaaa ok sen işaret verince tüm stüdyodakiler gülmeye başlicak.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ok işareti veriyorum o zaman gülebilirsiniz arkadaşlar bu ezige[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Gothic, 08 Ekim 2005 21:55 tarihinde demiş ki: ok işareti veriyorum o zaman gülebilirsiniz arkadaşlar bu ezige sessizlikkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Slipknot Ramones Deftones Blink 182 Kurban (genel olarak) bide Hasan Mutlucan - Yinede Şahlanıyor aman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Coroner - Arrogance in Uniform As I Lay Dying - Undefined Cathedral - Midnight Mountain Cathedral - Fountain Of Innocence Children of Bodom - Silent Night, Bodom Night (Live) Children Of Bodom - Ops I Did It Again (B.Spears cover) :D Dark Tranquillity - The Endless Feed Dark Tranquillity - Undo Control (Live) Dark Tranquility - Hedon Death - Empty Words Episode 13 - Forlon Till Dawn Eternal Tears Of Sorrow - As I Die Novembers Doom - For Every Leaf That Falls vs. vs. gider boyle[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: JoeyRamone, 08 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: Hasan Mutlucan - Yinede Şahlanıyor aman :D MUAHAHAHA süfer gaz verir bu adama dimii?[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diavolo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 slipknot murderdols system of a down manowar____ tam bu oyuna göre şarkıları varrr ve Marlyn Manson..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ohs bi marılyn dinleyen çıktı :D iftiraf edioms :D bende dinliom adamı sevmem garip bişi :D The NoboDies en iisi [signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers [Bu mesaj Necro tarafından 08 Ekim 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bn sadece dj tiesto dinliorum ve rammstein güzel şarkıları var hele tiesto nun aman aman aman kopuyorum :P[signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 last mohican theme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 biz de dinlicez de sövmekten şarkıları anlayamıyorum :D cafede ses sistemi var valla kocaman :D herkes sahip ne çalarsa onu dinliyor..... bazen ferdi bazen müslüm.... biz el atarsak power fm veya metro fm :D[signature][hline]Ben post kasan birisiyim. en son seviyeye gelip lvl 60 poster olduğumda tum forumlara postnova postdancing ve arcpost vuruşlarımı yapıp sizlerin postlarını ele geçireceğim. Bazıları böyle düşünüyor.... Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knowme Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 gökhan kırdar / üstüme basıp geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Gökhan Güney - Unutamadım Metallica - All Albums System Of A Down EVANESCENCE Arada 1 2 Türkçe Dj Tiesto Arada yine 1 2 Türkçe Her Türlü Metal SEPULTURA Şebnem Ferah Blade Songs Gasolina Dj Akman - Full Album Daddy Yankee - Full Album Daha çok var yazarsam sığmaz...........................[signature][hline]Knight Offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Gregorians - Losin My Religion Gregorians - Brothers in Arms Gregorians - Nothing Else Matters Gregorians - Fade To Grey[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 10 Ekim 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben sabah akşam power fm i dinliom o_0 ( uyurken bile =S )[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ben sepultura system of a down vede marlyn manson buunların sıralıyorum deli oluyor . bide uyurken power fm dinlerim bende[signature][hline]KO dünyasında gözlerini açtı o savaşmak için doğmuştu.DELIDUMRUL adını aldı kendine namına yakışırdı dürüsttü saygı duyulurdu kinciydi ama savaşçıydı.el morad diyarı dar gelirdi ona ve bir gün bir HAİN BİR TURK tarafından arkasından vuruldu.VE DELIDUMRUL OZAMAN ALLAHA KARŞI ÇIKTI.VE ÖLDÜ.ZATOİCHİ küçük kardeşi onun namını devam ettirecek.o bir kör.ama görenlerden daha iyi görüyor.onu aynı usta eğitiyor.ve onu kahpe TURK lerden koruyacağına and içti. www.forever-isc.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Nickelback..... SimoN and GarFunKel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ahmet Kaya-Kafama Sıkar Giderim ama genellikle cafede oynuyom onun icin ne cıkarsa onu dinliyoz mecburen ama mehter marsıda olabilir :D :D :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar