Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Virus çok acımasız olmuş yorumun ya, yaşlandıkça duygusallaşıyormuyum ne :) Anime lerdeki aksiyon/drama dengesine çok önem veriyorum, drama öğeleri bence çok güzel işlenmiş bir seri.. Seri bittiğin de ağızda bıraktığı tat çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Gayet güzel bi diziydi herkese tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 demekki sadece ben beğenmemişim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 @songoku saol anladım şimdi. daha zamanları kipleri falan öğrenmediğim için zor oldu tabi biraz eheh @Virus ben de beğenmedim pek. öyle izlemiştim zaman geçsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Eski başlıklardan karırştırdım buldum şimdi 23. bölümün sonuna geldim fena dizi değil ama Saya'nın dizlerinin bağı o kadar çok çözülüyorki... pat küt yere atıyor kendini.Bu kafa sorunları falan çok sıktı bir yerde. Sonuç olarak fena seri değil ama Saya'ya tahammül etmek gerekiyor. edik:en azından 23. bölüme kadar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Zaten Saya için izlemiyorsun diziyi yada Saya için izlemeyin. Diğer karakterleri izlemesi çok daha zevkli. Saya esas kız olamıyor ne yazıkki. Belki önceki uyanışlarından birindeki gibi olsaymış Çok güzel OPleri vardı yanlız Blood+ın. Hele hele 2.si http://www.youtube.com/watch?v=jMe7V-H0XnI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Seriyi bitirdim, Zoo acrhından sonra baya açıldı güzelleşti.Ama hangi karakter izlettirdi dersen Kai izlettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Müzikleri Hans Zimmere yaptırmayı akıl eden kimse alnından öpücem http://www.youtube.com/watch?v=vmVM_KmvuzI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar