Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood+ Yayınlandı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yorum yapmak icin erken ama ilginc olmus.ins ilk bolum oldugu icin boledir....giris sahnesi hosuma gitti ama ...kan olayini biraz abartmis olsalarda:)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İkinci bölüm yayınlandı...

http://a.scarywater.net/live-evil/%5BLive-eviL%5D_Blood_Ep_02%5BBEF6A089%5D.avi.torrent

[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...

[Bu mesaj kymophobia tarafından 22 Ekim 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yani ilk 2 bölümde über bişey görmedim bence gayet kötü bir seri olarak bitecek gibi...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Mesaj tarihi:
Live-Evil 4. bölüm Torrent...

http://a.scarywater.net/live-evil/%5BLive-eviL%5D_Blood_Ep_04%5B0D97C0BE%5D.avi.torrent[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...

3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Araya araya en eski baslıklardan birini buldum :)

Seriyi yeni bitirdim, tek kelimeyle şahaser. Bu aralar başlayıp bitireyim her hafta yeni bölüm beklemeyeyim diyenler var ise, blood+ şiddetle tavsiye olunur.

Bu vesileyle up lamış da olduk başlığı :)
Mesaj tarihi:
tatakatte saya=saya dövüştü demek oluyor. eğer hajinin "saya, fight" diye gaz vermesi olayını söylemeye çalıştıysan "saya, tatakai" demen lazımdı. ahah allah belamı versin niye açıklama yapıyorum lan ben
Mesaj tarihi:
tatakatte saya= saya dövüş demek oluyor, fakat emir kipi değil. "Tatakatte" burada ki "te" eki o anlamı veren ek olmakta. Eğer ki geçmiş zamana çevircek olsaydık "tatakatta" olurdu ve "ta" kullanılırdı. Fiilin kökü "tatakau" , isim hali ise "tatakai". "i"/"u" harfi düşüp onun yerine "t" geliyor ve gerekli ek ekleniyor.
  • Yeni Oluştur...