Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk oyunu


Misskickass

Öne çıkan mesajlar

aşk oyunu bu sezon izlediğim en iyi dizilerden biri bence. ilk başlarda keremcemin iyi bir oyuncu olabilceğini heleki çoğu tiyatro kökenli oyuncuların yanında sırıtcağını düşünmğüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı açıkcası. ilk başlarda sürükleyici bi diziydi. klasik ama güzel bi şekilde ele alınmış bi konu. mayıs 2006 da bitiyormuş. umarım o zamana kadar dizi bozulmaz çünkü şu anda hafiften saçmalamaya başladılar bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmalamak ne demek, batırdılar bu bölümde. Büyüsü gitti dizinin...

Başlarda yani yaz aylarında arkadaş hatrına izlemeye başladım ama sonra acayip sardı.Romantik-komedi olarak çok iyi gidiyodu ama bu bölümde dram kısmına geçiş yaptılar.

Keremcemin bu kadar iyi oyunculuk sergileyeceğini bende tahmin etmemiştim ama çok iyi oynuyo. Keza Serkan ve Kurtiyi oynayanlarda öyle :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Misskickass, 01 Ocak 2006 23:58 tarihinde demiş ki:
yok alakası yok öel olsa diziyi izlemeyi bırakırım. yani en azından bundan sonraki bölüm öyle değil ama mayıss 2006 da olacak finalde öyle bir olay çıkarsa cidden sinir olurum kek gibi hissederim kendimi


Aynen. Güzelim dizinin içini ettiler. Bakalım nasıl toparlayacaklar. Diziyi izleyen çoğu kişi , dizinin romantik-komedi tarzından dolayı izliyodu. Çok güzel bir aşk hikayesi anlattığı için izliyodu. Ama bu bölümde saçmaladılar resmen. Toparlamazlarsa zaten bayağı izleyici kaybedebilirler. Karşında zaten Hırsız-Polis gibi güzel dizi var.

Birde başlarda Yasemin Ergenenin oyunculuğu kötü gibiydi ama bu bölümde o odayı dağıttığı sahneden sonra bu fikrim değişti...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...