Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Uğur yücel ve timuçin esen başta olmak üzere çok iyi bir oyuncu kadrosu var. Az önce tekrar bölümünü izledim tesadüfen. Sinema tadında bir dizi olmuş. Dizide harcanıyorlar diye mi üzülsem, yoksa her hafta izleyebileceğim için mi sevinsem karar veremedim. Yeni bölümleri çarşamba akşamları saat 21.45'de kanal d'de yayınlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fena diil dizi,ama konusu amerikan polisiye filmlerindekilerinin türk versiyonu gibi bişiy olmuş...bi orjinalliği yok dizinin bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yok yok ben begendım hoş dizi.[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 çok süper bi dizi her bölümünü izliyorum. mavinin erkek yeğeni çok tatlı bu arada:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 harika bir dizi, türk dizilerinin standartlarının çok üstünde bence.[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben de beğendım konu olrak da surukleyıcı we hos uğur yucel ayrı bır artı kazandırıorr... ızlenmelii[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Güzel bir dizi. O çoçuklar çok tatlı. Oyuncularda iyi. Özellikle Aksağın babasını oynayan Erol Günaydın dizide tek laf etmeden nasıl oyunculuk dersi veriyo öyle. Oyuncukluk böyle olur der gibi. Milliyet gazetesinde Hasan Pulur'un bu dizi ile ilgili çok güzel bir yazısı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar