Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Agile msnger hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben agile ı indirdim tel.e attım,tum net ayarları dogru hatta eskı topiclere fln baktım her$ey tmm.baglan dıyorum baglanmıyor sonra baglantıları kontrol ettırdıgımde tum baglantıları calı$ır durumda gosterıyor.yanı hıc bır baglantıda sorun olmadıgı halde msn e gırmıyor.agile den msne gıren bır ark.a sordum gecenlerde gırıyordumda bende gıremıyorum bu ara dedi.sorun ya$ayan ba$kalarıda var mı hıc?

p.s:tel. 7610[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
bende ngage var çalışıo daş gibin ama 2 ark var birnin 7610 birinin 6260 var 2side agile a giremio cepten.aynı senin sorun var.onlarda ceptenmsn denen hedeyle giriolar ama cepten msn çok yavaş.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
nası indirices onu anlamaıdm ben[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Mesaj tarihi:
cepte.msn.com dan yukleyebilrisiniz.. çok gzl kullanışlı ve ucuz.. tavsiye ederim..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
son olarak bu agile ve ceptenmsn olaylarının ucretlerınden bahseder msnz?turkcell hattıma sırf onun ıcın kontor yuklıcem yoksa kullanmıyorum bıle =p[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
said:
Pyro, 16 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
cepte msn hedesını yukledım sorunsuz calı$ıyor,t$kler.

cepte msn agileden çok daha kötü
msjlar fln 15-20snde gidip gelio agilede 1-2 saniede.
bence sen agilenin eski versionunu yükle.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Mesaj tarihi:
oha bu manyak bişey turkcell messenger
bütün cici bayanların telefon numaralarını ele geçircem
salak turkcell list e eklenen kişilerin cep tel numaralarını gizlememiş ara yapınca ariyor, numaralar çıkıyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cx75 ıcın nasıl yapabılırım yardımcı olabilirmısınız[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim,
Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim,
Saf şarapla yıkayın ölünce beni;
Bir de bağ kütüğünden tabut isterim!
  • Yeni Oluştur...