Gunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Notebook ihtiyacınız tam olarak nedir bilmiyorum ama noebooka çok ihtiyacı olmayan, güçlü bir desktopa sahip olan bendeniz şu önceliklerden yola çıkarak bir notebook aldım: 1) her ortamda CM ve benzeri menejerlekleri oynamak 2) her ortamda film seyretmek 3) salonda TVmin karşısında surf yapmak 4) bulunduğum ortamlarda wireless internet hizmetinden faydalanmak (mesela çalıştığım üniversite) Efenim aldığım bilgisayar Packard Bell Easynote B3561 oldu. Özellikleri şöyle: AMD Sempron 3000 1.8Ghz. 256Mb ram 50gb HD 15" Diamond view ekran wireless ethernet Vatan bilgisayar dan aldım, alır almaz 29USD ye 256MB takviyesi yaptırdım yerinde (garantisi bozulmadan) Notebook'un fiyatı en güzel tarafı. 950usd civarı satılması gereken bu notebook'un satış fiyatı 780usd. finansbank kartına satış fiyatı 640USD ve bu fiyatı arttırmadan 8'e bölüyorlar. 16'ya bölerseniz fiyat sadece 705 dolara çıkıyor. ram ve ekran kartı düşük ama ihtiyaca göre iyi bir seçim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 fan sesi ne durumda?[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bide ekran kartı ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 fiyat olarak baya ucuza gelmiş, hayırlı olsun.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Fan sesi yok denecek kadar az. arada bir ısındığında kısa süreli bir soğutma yapıyor sanki CD Rom okuması gibi o o kadar. Ekran kartı zayıf sayılır. DVD oynatma kalitesi akıcı ama sanki hafif bir netsizlik var çok denemedim. FM dışında başka oyun denemedim. Açılış süresi kısa değil ama genelde hızlı bir makine. Kesinlikle Celeron makineler gibi sanmayın makineyi, audio ve video chat yapıyorum sürekli, tık yok maşallah. Sony el kameramdan görüntü capture edip editliyorum gayet hızlı bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elf_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oyun icin kesinlikle amd tavsiye etmem..amd 3700+ 64bit athlon war bende..wow`da 256 ati radeon 9700 ile 60 fps weriyo..bu cok iyi ama notebook fan ped kullaniyorum..yoksa hdd sicakligi 60 dereceye cikiyo..we 3-4 saat sonra guwenlikten kapaniyo..[signature][hline]Don`t you approve?? The door is there.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Gunn, 16 Aralık 2005 00:51 tarihinde demiş ki: Notebook'un fiyatı en güzel tarafı. 950usd civarı satılması gereken bu notebook'un . bence o verilen fiyat ii 999$a bunun 2 katı özelliklerinde bilgisayar var.mesela fujitsu siemens bi modeli 512ddr ram ati mobility x300 1.73 centrino 80gb hdd wireless 4 usb2.0 card readers dual dvd/cd-rw 15.4" widescreen gibi casperın flnda var bu fiyata bilgisayarı ve gnctrcll lilere 250 milyon indirim yapıolar;)[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 red yapma, verdiğin bilgisayar da güzel bir konigürasyon/fiyat ama bu fiyata notebook var mı allahaşkına? celeronlu artık plastiği bile eski model olan notebooklar bile 800dolardan başlarken bence 640 dolara bu makine gayet iyi. önceliklerimi yukarıda sıralamışım zaten bu bilgisayarda UT4 oyanayamazsınız ama fiyat/performans olarak laf yemez açıkçası. Bugün baktım wireless olmayan hala 56k modemli modeller 1000doların az üstüne satılıyor. Yukarıdaki arkadaşın da bahsettiği gibi zaten işlemci az daha iyi olsa bile notebookta oyun sıkıyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +KDV mi bu fiyat ? Daha yeni aldım bir notebook ama bu fiyata bir tane daha almak geldi içimden[signature][hline]$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 +KDV evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence kim nederse desin süper fiyat. Benimde aklımı çeldi şimdi hesap kitap işine giriştim :) Güle güle kullan[signature][hline]infletus of FrF (SWG) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Evet kelepir gelmiş valla,güle güle kullan.[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 finans bank kartındaki inidirimi birisi acıklasın gece gece kafama takıldı[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 makine/fiyat açısından gayet mantıklı guzel seçim hayırlı olsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 işlemcisi güzel ama ekranın pektde grafik kaldıracagını sanmıyorum baya bir kasar.. ama fiyatına göre ideal laptop[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar