Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Estel_Anorien, 25 Aralık 2005 23:38 tarihinde demiş ki: yani rastgele bir mp3ün tersini çevirip kim nasıl manipüle edip düzüne çevirip binlerce kişiye yayacak? :P en çok source lu olanını çektim yani :) kendini dinlemeye zorlamak değil.. okuyarak dinlediğimde ben direkt duydum yani bilmiyorum. hatta bazı mısraları duydum sonra okuduğumda aynı çıktı... İşte doğru, normal bi şekilde dinlerken duymuş.Benim kastettiğim kendini tersini dinleyip mesaj almak için kasanlar.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sanki Türk sanat müziğini tersten dinleyince "bakara" çıkıyor da metal müziği oturup tersten dinliyor adamlar, bir de mana buluyor.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 satangiller sizi! : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zopik öleyizde ö.m de cevap verdim bi cvp atarsan sende sevincem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaşlar metallica - unforgiven'ı tersten çevirip dinleyince gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar çalıyomuş!!!1111!!1!1 iron maiden - fear of the dark'ı tersten dinleyince recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı olsun diyomuş!!!111!1 blind guardian - lord of the rings'i tersten çevirip dinleyince zeki mürenin ruhu ziyarete geliyormuş!!!1!1!11[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Elektronik sınavı varken ö.m. de neymiş?!! satanik işte nolcak. nese bakim tabi : )[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Selçuk Erdem'e şikayet etçem seni ! =P[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Spidee, 25 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Sanki Türk sanat müziğini tersten dinleyince "bakara" çıkıyor da metal müziği oturup tersten dinliyor adamlar, bir de mana buluyor. :)[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 başlığı okudum, yazıyı okumak gereksiz geldi.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Sabrina, 25 Aralık 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Selçuk Erdem'e şikayet etçem seni ! =P Kimi beni mi ? Eheh söyle toplasın tayfasını gelsin aliim hepsini aşşa. Onların yüzünden nickim kötüye çıktı be. Gelip buralardan bi yerlerden mi gördüler anlamadım ki.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu [Bu mesaj Zopik tarafından 25 Aralık 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yanlız o ondan öncede zopikti :D hem sabrina sen sus sende cadının tekinden özenip gelmişsin :)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Nese konu dağılmasın, haklısın bleda aynen ööle oldu =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yanlız o dark side of the oz geyigi dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Estel_Anorien, 25 Aralık 2005 23:25 tarihinde demiş ki: baştan sona tersten dinledim ve tüm cümleleri duydum. Plaaaay backwards, Hear why its sung here, oppositioner.. Allll on track, all arriving They all sing, and they are one. Shall I loathe you now, parishoner? Oh hear Him, Christian within me. It stirs my sin; the river, Oh, she swells with our lousiness. All my life will end for him? We're all out of signs, I know I'm sorta shocked To hear The Lord, My God now will save me! Oh I will n'er be saved, Because I live with Satan.. One wish today; That you'll all pray for Three who will make it here late. Pray now and you'll see.. The 'Lord' turned me on, But, oh, I was the shaggy fool.. Clothed in agony, Lost at a height. There's no escaping it, Nor his woes.. So here's to my Sweet Satan. The other's little path Would make me sad, Whose power is faith. He'll give those with him 666. And all the evil fools, they know he made us suffer sadly. Ohohohoh... "Family won't get loose, They're offered me." Always soothes the worker. Always will be as we know now "I see ruins," said he, "the world they offered me? Who wished the Lord's fall?" If we lose feather, Say you'll save me! And no wimps can bend the rules.. And no wimps can do.. Hunt next to the shore, 'Cause they see all from there, See here's the news, Who walks with mute grief! Perhaps no-one found thee... "Heavy, lift me out," Spake the Reve, "Someday, failed, we'll lose one line-up, They've gotta leave forsaken." And no wimps can do.. And no wimps can do... He, who say the lords Thoth have our laws, Maat must be superb. Mass is ended.. Over there, He who should learn thee. Any moot that serves by my sworn music, I wish it with snow be shushed, All for my mass's sake. Hear why its sung, here, oppositioner, Ohh.. He who should show May make his show worthy, To look, for us, odd.. sickly, There's one chance - take his show. Hold thy head, Hear why its sung here. oppositioner. Who owns this earth built below? Oh sweet Israel... ne yalan söyleyeyim çevirdim. ve dinledim. bir yandan da sözleri takip ettim. Aynısı çıkıyor. Hatta başta PLAAAY BACKWARDS ve "Hear why its sung here, oppositioner.. " çok çok net...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Çok ilginç yahu... bunların çevrilmiş versiyonları bulunur mu biyerlerden? Merak ettim dinlemek istiyorum.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben nası görmedim bu konuyu daha önce. çok bombaymış =) helal yeni şafak valla yıllardır bilmeden heder etmişim kendimi...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bilemeden ne gunahlar eylemişim yaarabbim allahüm tealam[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya albümden çekince öyle olomuyo stairway to heaven. Üstelik asıl tersten çıkan nakarat da yanlış o yazıda. Okurken ne istersen onu duyarsın. Sonuçta kulak benzetebilir ve israil falan var bariz bi şekilde propaganda amaçlı olarak çıkarılmış o sözler. Ki bi söyle girişini mikrofonla kaydet. Ters çevirip dinle. Bak nasıl oluyo. Ama asıl nakaratı yaptım ben gayet de şarkıyı ters çevirince çıkan mesaj çıkıyo. O sözlerden Yahudiler Satanist gibi bi mesaj çıkıyo ve bu da son derece saçma :-)[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bilmiyorum :D ama sonunda zaten bildiğin sweet telaffuzu yok "şıviit izrae" diyo :) veya dediğin gibi de olabilir ciddi bir şey öne sürmüyorum :D Fakat ilk mısra gerçekten var yani... here why we've sung here here oppositioner diyo sanırım...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 @sostizm mp3 varsa wav a çevir ve Windows Sound Recorder da reverse komutunu kullan... :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Yaptım şimdi, bazı yerler oluyo evet. Ama orjinalden yapmadım. Bi de normal sözleri ters çevirince olmaz böyle. Adamlar sözleri ona göre yazamazlar. Arkaya ayrıca koyuluyo backmaskingle. Adamlar onu yapmıyo zaten efsaneye :-) göre stüdyo görevlisi ayarlıyo o olayı :)[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sonuç olarak çılgın bir şey bence :) not: kendimi bir an amerikan gençliği gibi hissettim :P Manyak dostuuum :P [signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 26 Aralık 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 http://www.reversespeech.com/words_of_creation.htm Buradan reverse speech olayına bakabilirsiniz. İnsanların bilinçsizce tersten konuştuğunu anlatıyor. Birçok örneği var. Bu dil kullanışımızın bi parçasıymış ve düz konuştuğumuzda tersten farklı mesajlar verebiliriz. Stairway To Heaven'da da böyle olduğunu düşünülüyor. Sitede başka şarkı örnekleri de var. Ayrıca tersten lyricleri yazıp düzden denk getirmeye kassalar nasıl bişey olurdu sizce. O kadar güzel sözler çıkar mıydı? Gramer hatası olmaz mıydı??? Bi düşünün ya imkansız bişi 8 dakkalık şarkıyı hem düz hem de ters anlamlı yazıp söyleyip kaydetmek.[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 anlıyorum da bu kadar kelimenin anlamlı bir biçimde yeni bir şarkı oluşturması da zor gibi :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar