Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Kafalar sağdan sola! (bkz. Amon Amarth)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Pop müzik de aslında musevi misyonerlerin kendilerini ifade etme biçimi !!![signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şeytan bunun neresinde[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 baştan sona tersten dinledim ve tüm cümleleri duydum. Plaaaay backwards, Hear why its sung here, oppositioner.. Allll on track, all arriving They all sing, and they are one. Shall I loathe you now, parishoner? Oh hear Him, Christian within me. It stirs my sin; the river, Oh, she swells with our lousiness. All my life will end for him? We're all out of signs, I know I'm sorta shocked To hear The Lord, My God now will save me! Oh I will n'er be saved, Because I live with Satan.. One wish today; That you'll all pray for Three who will make it here late. Pray now and you'll see.. The 'Lord' turned me on, But, oh, I was the shaggy fool.. Clothed in agony, Lost at a height. There's no escaping it, Nor his woes.. So here's to my Sweet Satan. The other's little path Would make me sad, Whose power is faith. He'll give those with him 666. And all the evil fools, they know he made us suffer sadly. Ohohohoh... "Family won't get loose, They're offered me." Always soothes the worker. Always will be as we know now "I see ruins," said he, "the world they offered me? Who wished the Lord's fall?" If we lose feather, Say you'll save me! And no wimps can bend the rules.. And no wimps can do.. Hunt next to the shore, 'Cause they see all from there, See here's the news, Who walks with mute grief! Perhaps no-one found thee... "Heavy, lift me out," Spake the Reve, "Someday, failed, we'll lose one line-up, They've gotta leave forsaken." And no wimps can do.. And no wimps can do... He, who say the lords Thoth have our laws, Maat must be superb. Mass is ended.. Over there, He who should learn thee. Any moot that serves by my sworn music, I wish it with snow be shushed, All for my mass's sake. Hear why its sung, here, oppositioner, Ohh.. He who should show May make his show worthy, To look, for us, odd.. sickly, There's one chance - take his show. Hold thy head, Hear why its sung here. oppositioner. Who owns this earth built below? Oh sweet Israel...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bence ekşiden buldun ki en ünlü bölümü orda da yanlıştı, burda da yanlıştı. Ayrıca diğer kısımları öyle değil, biz arkadaşla denedik sadece ünlü dört mısralık kısımda mesaj çıkıyo. Dinlediğin de fakedir muhtemelen[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dinlemekte olduğumuz müziği takıp tersten dinlemeye başlayıp gizli mesajı aramaya çalışacak kadar aptal sanıolar bizi =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok.. normal bir stairway to heaven mp3ü indirdim soulseekten ve kendim tersine çevirdim... sonra bu lyricleri takip ederek dinledim ve hepsini duydum...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sabrina ucu dokunmuş estel'e.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Valla aklımdan bile geçmedi ona laf dokundurmak haberin olsun estel.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence buna inanmayanlar aptal olmalı. yeterince kanıt var arkadaşlar. bilen bilir bende iyi bir metal ve rock dinleyicisiyim...[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok canım mühim değil. ama deidğim gibi şarkıyı kendim çevirdim ve dinledim.. bu lyricleri de bir arkadaşımdan almıştım. takip ederek dinledim ve gerçekten hepsini duydum...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 babamın orjinal led zeppelin cdlerinden bilgisayara geirdim ve tersten dinledim. sadece 4 mısralık ksıım çıkıo.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet bence estelinkiyle oynanmış. Orjinalde dört mısralık kısım var ben de denedim yani.[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 baştan tersini dinlemeye başla okuyarak.. o zaman fark edeceksin..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben "gizli mesaj yok" demedim cleglaw.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben normal bir mp3 indirdim kendim ters çevirip dinledim.. yani satanic version falan diye aratmadım :P ters çevirdim sadece. :) cümleler bazen net olarak ayrılmıyor.. yani iki cümle birbirine yapışık olabiliyor. o yüzden algılamanız biraz zor olabilir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dinledim ve öyle değildi. Ayrıca dört mısralık kısım senin yazdığında yanlış olmuş. Ki kendim söyleyip çevirince de o linkteki lirikler çıkıyo[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Estel o biraz manipilasyon oluo. yoksa yeteri kadar konstre olursan hotel californiadaki hotel california kısmını düzde o room satan die dahi anlayabilirsin.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 esas estel'in verdiği bi adres vardı, cradle of filth'in bi şarkısını tersten çalıyodu sitede, sözleri de yazıyodu. sonra bi yerinde ekranda kurumuş bi cesedin kafası gözüküyodu ve deli gibi bi çığlık sesi geliyodu. of of, aklıma geldi şimdi gene, brr.. müzik de ayrı bi bilinçaltıma işledi zaten.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu metalcilerin hepsi satanist, tu reziller.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yani rastgele bir mp3ün tersini çevirip kim nasıl manipüle edip düzüne çevirip binlerce kişiye yayacak? :P en çok source lu olanını çektim yani :) kendini dinlemeye zorlamak değil.. okuyarak dinlediğimde ben direkt duydum yani bilmiyorum. hatta bazı mısraları duydum sonra okuduğumda aynı çıktı...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 madonnada seytanın kendısı bence yıllar gectı hala tas gıbı[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sonuçta satanizm içerikli veya degil biz tersini deil düzünü dinlioruz. şarkılar güzel oldukça sorun yok manalı oldukç sorun yok. bu tartışma burada biter . (nokta)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 there is no escape of this![signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar