Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende bunu mrk ettim :D benim dinledigim bişey yok genelde cz trollde leech modetayım ama ya siz?:D[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Walla ben oyunun müzigini dinliyorum -------------------------------------- o nalet kospcularda kafa dinliyordur yalanmı?[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Korn,Idle,Staind,Tool,Chevelle,Rob Zombie falan[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben bişey dinlemiyorum winamp kastırıyo :D[signature][hline]*!Usstan phlithe velg'larn...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Genelde hareketli ve sevdigim sarkıları dınlerım kı canım sıkılmasın ve vakıt cabuk geçsın..Genellıkle Distillers dınlerım[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 banu alkan - neremi neremi[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Stuner_Cypher, 01 Ocak 2006 20:16 tarihinde demiş ki: banu alkan - neremi neremi bilmem nereni :tebrikz:[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Cobra226, 01 Ocak 2006 19:55 tarihinde demiş ki: Ben bişey dinlemiyorum winamp kastırıyo :D en eski sürümünü kullan o zaman kasmıyo ;)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya ben açınca yeni sürüm geliyo eski sürüm winamp ı nası bulcaz nası yapcaz benikide kasıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 izin werin ben anlatayım winapın eski sürümünü bulman için önce winapı ac daha sonra sol üst tarafda file play option falan war onun ustun kucuk bi kutu war adı main menü ona tıkla we ortalarda ayarlar war ordan sag oku takip et hemen 2 sırada ara yüzler war ordan sag oku takıp et we altlarda winamp klasik war ona tik işareti koy(tıkla yani) bu kadar[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ne denk gelırse onu dınlerdım[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 $imdi onnarmı sayayim poli,winamp kendi kafasina göre takiliyor :-) tarz olarak death ama.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Archer Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 namık forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjkmete Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ankaralı namık-arabada beş evde onbeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ankaralı Namık- Salla :)[signature][hline]World is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S3XY Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yabancı Müzik Çogunluk ama CZ de HaRPY keserken müzigi kapatiyorum Kuş sesleri daha hoş :)[signature][hline]žS£XSİBİSİž Server:Ares job:PaladiN ırk:ELMoRaD lvl:6x Np:42XXX Clan:LeaDeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gordum ki benim gibi arkadaslar cok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar