muyat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arkadaşlar magelerin lwl 54 skilini fazla kullanınca büyüyü açan item patlıyomuş die bir şey duydum doğrumu...? not=eğer değilse lütfen gülmeyelim:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben mage diilim ama ole bişe duymadım heralde dogru diildir :D seni keklemiş olabilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 zuhahahahahahah dalgamı geçiosun ahahahaha[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende öle düşündüm ama zaten arkadaşlar arasında konuşulurken duydum hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 İlk duydumda bende inanmadım da herkez söleyince bi sorim dedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 eywahhh ozman bende ice blast almayayayım belki adam patlamasına yakın satar we elimde patlar :D ehuehuehuuu[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 lvl 54 skill kullana bilmen için stone of mage lazım oda bitiyor her attığın zaman ama patlamıyor[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 seni biraz komikmi gördüm ne :D hehehehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 debuffandheal sana demedim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 patlama olmaz yumurta kalmayınca büyüyü kullanamassın sundures den tekrar alman lazım :D[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ahaha "elimde patladı büyü"[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar