KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende knight derim:D ama hangi kız arkadaş aralarından 1i için bırakabilirim:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 herkesin Robot Rage e geçmesini isterdim Ama ben zaten bıraktım yazın belki başlarım :D[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 harbi acaipsiniz ya[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozannn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Oyunun tamamen kaldırılmasını isterdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Adriana Lima yı isterdim O_o[signature][hline]Nick : :Lethe: LwL : 5x Np : 5xxx Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Verilen şeye bağlı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Abyss e girmistim yanlıslıkla :D bi keresinde baktım orada ilginc değişik biri var :D üstünde shell pads sormustum burdan nasıl çıkabilirim die bi si... git :D cekmistii InFormeR2 :D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyy_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ferrari :D[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :Owned_By NPS : şuan 20x.xxx ( devamı gelecek ) LVL : 65 % 12 :D Geçici bir süreliğine Yokum ( Banned ) Dip Not : Ölüm Her Aklına Geldiğinde ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldıgında evi telaşa verme o geldığinde sen coktan gitmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oyunu bıraqmam coq zor ne werselerde bırakamam ilk idealim sak_sukayı 60 yapacaq we kendi pelrinliclanımı kuracqtım ama salla sak_sukayı 60 yapıp bitene de 60 warrior kasacam shelleri takıp talosun altına girecem daha sonra belki oyunu tadında bırakabilirim[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkvayne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bi Subaru İmpreza WRX STİ 2.0 isterdim!!ama bu oyunu bırakmak kolay diil azaltarak bıraksak ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar