c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çok güzel başlamıştı gecemiz.Direk konuya giriyorum.3 ay öncesinden planı yapılan gecede gayet mutluyduk.Potansiyel bela Cansuya rağmen.Her şey güzel giderken arkadaşlardan bir tanesi odanın ortasına yığıldı.İçkiden çabuk etkilenen bir insan.İçince sık sık böyle uyuyakalıyo.Gene öyle olduğunu zannettik.Tabi dün gece ayık olan tek insanda benim.Üşütmüşüm doktorda antibiyotik verdi.gitmeden antibiyotik aldığım için hiç içki içmedim.Neyse kız hala yerde yatıyor.Gidip uanması için biraz sarstım.Uyanmadı.Biraz daha sarstım yine tık yok.Diğerlerine söyledim.Su,kolonya falan...Uyanmadı.Hastahaneye götürdük.Hastahane çok uzak arkadaşların evine.1 saat rahat yolda zaman kaybetmişizdir.Neyse işte hastahaneye gittik.Arkadaşı acile aldılar.Bizde beklemeye başladık.Cansu da tutturdu ben erkek akadaşımın yanına gidicem diye.Çocuğu aradı.Çocuk bunu gelip aldı hastahaneden biz hastahanede kaldık.Resmen bilmem nelik yaptı yani. Aklımıza çok önemli bir şeyi unuttuğumuz geldi.Evde arkadaşın 4 yaşındaki kuzenini unutmuştuk!Çocuk uyuyordu evde.Apar topar bir kişi eve döndü.Sonra doktorlar geldi işte o nayılan arkadaşın karaciğerinin çok zayıf olduğunu bunun için böyle olduğunu falan anlattı.Çıkarttık hastahaneden eve getirdik geriye.sabaha kadar başında bekledik.Vakit geçmedi.Poker,okey ne bulursak oynadık.Cansu gerzeğide yok daha ortalıkta.neyse 6 6:30 gibi o da geldi.Bayılan arkadaşta kendine geldi. Eğer kıza bir şey olsaydı ömür boyu vicdan azabı çekerdim heralde.Hadi ötekinler sarhoştu ben nasıl farkedemedim diye.neyse iyiymiş şimdi.eve geldiğimde saat 10 du.biraz uyudum anca işte....Neyse bu da bir tecrübe deyip 2006 nın iyi şeyler getirmesini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gecmış olsun yaw kotu olmuşş[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun yaw.. üzüldüm.:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gecmiş olsunnnn[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Geçmiş olsun..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun :([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar