fereke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oyunun resmi sitesinde 30 aralık itibariyle yeni hesap alımın durdurulduğu bildirildi[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar sonunda yeni hesap alımı durduruldu. serverlar ana baba günü gibiydi zaten teşekkürler [signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... [Bu mesaj Lethious tarafından 01 Ocak 2006 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
aramil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Olması gerekende buydu zaten, çok şükür.[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 42 Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Resim için tıkılın.
druenler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gec oldu ama olsun. bu kalabalik ne oynayanlara nede oynamak isteyenlere yariyordu.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege
Drall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya 30 aralık günü bilgisayarın başına geçtim tam acc alcam oyunu indircem baktım acc alımı durdurulmuş ya üffffff dünyanını bana kastı var online oyunlar konusunda of ya. guild wars ve wow paralı knigh rezalet bi bu kalmıştı ondada acc alımı bitti ya tüh bea eğer bi gün biri oyunu bırakıcak olursa burdan bana öm atsın. seve seve kabul ederim accyi [signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]* [Bu mesaj Drall tarafından 01 Ocak 2006 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
einhander Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bahtsızlık yakanızı bırakmıyor anlasılan ama durdurulması oyuncular ıcın cok ıyı olacak tastı butunserverlar zaten[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm
Öne çıkan mesajlar