SpearS___ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bi insan oglu ceveplasın yawwwwwwwwwwwwwwww :((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu da burda patlatacak balonu[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 herkese aynı sey oldu relax beyler... az sona gırerız yemek yıyelım az dolasalım fılan dımı yanı...ara vermıs olduk kotumu...[signature][hline]ares lvl 64 prıest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 xD xD[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 spears bence kullanma bu arada aynı dava banada oldu :( ısımsız pm sonra bı koseye cekıldım sonra select caracter yaptım yaparken dc sımdı de gıremıyorum :(:(:( ne guzelde 12980 olmustu np :( 13 e gelemedım :([signature][hline]bu oyun char için deil charın oluşturduğu arkadaslıklar için oynayın ben öle yapıom ve zevk alıom :DIts_My_Life:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpearS___ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 poison ii olmas mı va mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpearS___ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yanma ihtimali varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 walla iyi oldu gidiymde finale çalışıym :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 blessed elemantal bas korkma... yanarsa yenisi benden sana hediye...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Maşşallah ya bişey sorucam bu topic ahalisi milleti kişiligi nasıl boyle zengin oldunuz ben hala fakirim priest impack alıcam alamıyorum ya:([signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 iki snowman kes düşen hediye yi açtır için raptor ironbow ironxbow fln ii item düşer sat bu kdr basit (ama hiç bişe yapmadan zengin olmayıda bekleme)[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpearS___ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yaw oyunda olanlar varrr nası oynuyo bunlar haksızlık ama demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpearS___ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya ii olur mu poisonlar birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 abi git ekle sen de kurtul bizde...[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpearS___ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya snow man kes dion 2 tane kırdır dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 2tane lafın gelişi yani bide "kırdırma" die bişe yok...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpearS___ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 150 tane kırdırdım bi bok düsmedi ya nası becerecem ii item düşürmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ahah 2 snowmanle olsa keşke dun tam 340 fln kırdım sadece worrıor ve priest chitin set cktı içinden ha bide rouge chitin gerisi fp kek pot bankam kekle doldu hiç biey yapmıyo deilim ayrıca onceleri abyssde sabahlıyodum priestin anca 1.5 haftalık pot parası cıkıyo 3.4k manaya soul yetmiyo sabah akşam kasınca tabi[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hiç olmadı yeni charlara bronze weriolardı galiba (bilmem dewam ediomu) aç yeni char bronze war işte şansına belki bi item kaparsın shard raptor ironbow düşürünler ağzıyla kuş tutmuyo sonuçta şansa kalmış bişe...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: hunhar, 01 Ocak 2006 17:21 tarihinde demiş ki: herkese aynı sey oldu relax beyler... az sona gırerız yemek yıyelım az dolasalım fılan dımı yanı...ara vermıs olduk kotumu... baba buyuksun optum yanaklarından xD[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şu anda char sayfasını açtım düzeldi sanırım[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 en iyi pozu ben vermişim ama [spo2=pişmöiş tavuk][spo1=Pişmiş tavuk][/spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 evet arkadaşlar ares düzeldi :)[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Benim char askıda kalmış girmiyo hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpearS___ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ne chatı güzel yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar