Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wtf?!

demise666

Öne çıkan mesajlar

spears bence kullanma bu arada aynı dava banada oldu :( ısımsız pm sonra bı koseye cekıldım sonra select caracter yaptım yaparken dc sımdı de gıremıyorum :(:(:( ne guzelde 12980 olmustu np :( 13 e gelemedım :([signature][hline]bu oyun char için deil charın oluşturduğu arkadaslıklar için oynayın ben öle yapıom ve zevk alıom
:DIts_My_Life:D
Sosyal ağlarda paylaş

Maşşallah ya bişey sorucam bu topic ahalisi milleti kişiligi nasıl boyle zengin oldunuz ben hala fakirim priest impack alıcam alamıyorum ya:([signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel
Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O)
Sosyal ağlarda paylaş

ahah 2 snowmanle olsa keşke dun tam 340 fln kırdım sadece worrıor ve priest chitin set cktı içinden ha bide rouge chitin gerisi fp kek pot bankam kekle doldu hiç biey yapmıyo deilim ayrıca onceleri abyssde sabahlıyodum priestin anca 1.5 haftalık pot parası cıkıyo 3.4k manaya soul yetmiyo sabah akşam kasınca tabi[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel
Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hunhar, 01 Ocak 2006 17:21 tarihinde demiş ki:
herkese aynı sey oldu relax beyler... az sona gırerız yemek yıyelım az dolasalım fılan dımı yanı...ara vermıs olduk kotumu...

baba buyuksun optum yanaklarından xD[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01
UniqueTurK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...