demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 önce bu... [spo1=?][/spo] sonra da bu [spo2=!][/spo] bi fikri olan var mı?[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia(55+ alım yapılıyor) Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 oyunda bi bug oldu kesin..bende partidekilerin hplerini falan göremiyorum relog attım giremiyorum şimdide :D[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 program filestaki dosyadan Resim falan sildin mİ?[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende giremiyen bi benim sanıyordum.[signature][hline]endurix ARES MORAD Rogue 62 lvl Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hiç birşey yapmadım[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia(55+ alım yapılıyor) Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben kokmaya basladım abi gm mi yokluo nedir?2gün önce yüzüklerim silindi 5 dk önce aynen senin düştüün yere düştüm.daha sonra select char yaptım a1 girim nick i olmayan biri pm attı ama humanlarda olduu gibi deişik karakterler çıktı acaip tırstım noluos die tam topic accaktım bi bakem dedim suna.. bende açıklama bekliorum bi fikri olan warmı?[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord kurdum bu sefer xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Daha demin aynısı banada oldu.Ne oluyo acaba??[signature][hline]nick :DeadSeXy lvl :60 clan :ressurection np :7xxx server:Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Fikrim var *!UNİNSTAL*[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cinler bastı xD[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 cin alemi ile knight alemi savasında cinler kazandığı için bize çarptılar sonç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nicksiz pm==gm bi ara bana söledi sohbet ederken blocklasana bile atabilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnholyOne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 benim de basıma bu olay geldi cz de oturuyordum birden car bi koseye tp oldu kaldı öle bende relog yaptım duseldi. tabi suan oyuna giremiyom o ayrı bi dert. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Az önce aynısı bana oldu isimsiz bi pm sonra 0.0 koordinatına yollandım..[signature][hline]<#> <#> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Deminde bana oldu aynısı... Bu duruma düşünce map i açın... Nerde oldugunuza 1 bakın... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bi hoca çağırıp okutsakmı?[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 abi çok korktum yaa tosbiş koru beni :(( böhüü nicksiz pm gedi alt + f4 direk ühüü[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yukcell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 EHEHEhe seninki bişey değil bi de buna bakın :D [spo1=1][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yaa tospiğm dün gece çekerseniz o kadar oyun başında bak çarpıldık işte xD denizzzzzzzz hepsi senin yüzünden xD[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 anam cinler online kaçııın yeni ırk çıkmış cin die türkleri kaçırmak içinnnnn sitede yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: yukcell, 01 Ocak 2006 17:03 tarihinde demiş ki: EHEHEhe seninki bişey değil bi de buna bakın :D [spo1=1][/spo] o diilde sağ alttaki son dmg ne öle ya :-O[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Wahaha Süper... NoName Pm in bana dediğide "Clan pls aga pls ok..." :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ahah harbi delirdi server[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 meta sınavlar bitti mi lem sizin xD yarın sürprizim var sana xD[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya bu gm ler salak yada işlerini yapmıyolar. bu ne ya boyle yeni patch dediler oghh bi geldi ortalık gene bug doldu Bu gm ler basımısda oldu surece ne bu oyun oynanır nede oyunu adam ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar