muRq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu olaydan sonra beramus göhçtü ( olay isimsiz gelen yazı lar ) [Bu mesaj muRq tarafından 01 Ocak 2006 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aynısı bana oldu çıkmio isimler sonra suya attı dc oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arestede olmuştu bi ara yakın bi süre önce pm atıolar isim yok msj yazıolar isim yok :D[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chiv Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 az önce areste moradonda bi anda suya attı beni. lycanların arkasına[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Hurafe..[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekdemirc Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sen hangisisin burda? bende beramustayım bana hiç böyle bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 skillere bakarsan priest ordada bitane priest olduna göre ;)[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muRq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 neyse bi şey demicem hangisi sorusuna.. arkadsım server chance yaparsan görrüsn oluyomu olmuyomu .. saygılar[signature][hline]LvL 65 Shadow Knight a.k.a 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aynısı şuanda a1 cz de başıma geldi ekranın yarısı beyaz oldu seleckt char yaptım şuanda giremiyorum 255 hatası veriyo..[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende haritanın bir kosesine ısınlandım orada kaldım valla bide isimsiz bir adam vardı ottoman_tr_ mi die biri kesti die notice falan gecirdi nası iş annamadım ??[signature][hline]Artık oynamıyacagım bu oyunu zaten Oss vardı bu sene son olaylarda (sifreler buglar ) iyicene tuzu biberi oldu. Arada sırada takılacam buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 00.00 beni hatırlarsın belki gecen hafta arenada kapışıyoduk:D Butun adamları yatırdınız bi beni yatıramadınız 2 judgmentlı priest olarak [signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) [Bu mesaj Kimlend tarafından 01 Ocak 2006 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekdemirc Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [Bu mesaj bekdemirc tarafından 01 Ocak 2006 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dW_imp Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=m2:S][/spo] [spo2=m2:)][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muRq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aahah arakdas hala ıdda edıo bana bıse olymuo dıe.. guzelım bı cık gır bakalım oyuna nolcak.. ztn bana bıse oluo dıe forumu acmadım ısımsız msjları gosterdım.. gırıp cıkncada patlıo.. bu arada arenada kapıstıklarmın lıstesını tutumuyorm ^^[signature][hline]LvL 65 Shadow Knight a.k.a 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dW_imp Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: muRq, 01 Ocak 2006 17:16 tarihinde demiş ki: aahah arakdas hala ıdda edıo bana bıse olymuo dıe.. guzelım bı cık gır bakalım oyuna nolcak.. ztn bana bıse oluo dıe forumu acmadım ısımsız msjları gosterdım.. gırıp cıkncada patlıo.. bu arada arenada kapıstıklarmın lıstesını tutumuyorm ^^ xDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 iyi hatırlamıyosun anladım hatırlamıyosunda bu nedir ya şu oyunu bigun dogru duzgun oynayamayacakmıyız ya off Allah'ım offffffff[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muRq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 böle gmler böle servelr oldkca hep boşu boşuna..[signature][hline]LvL 65 Shadow Knight a.k.a 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bu godfrey in varya taaa... tobe tobe adam resmen parayla calışıyo ruşvetçi rusvet alıcana server'a baksa biraz beramus yola girer bole şeyler olmaz (biraz gaza geldim galiba:D)[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ne alakası var _? Godfrey'in Server a erisimi varmıki böyle düsünüyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dW_imp Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 godfrey(götfrey)xD gm likten atıla lı ohoooo oooooooo oh oh oh:D[signature][hline]stfu rulzzz xD [Bu mesaj dW_imp tarafından 01 Ocak 2006 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ne kadar oldu Godfrey gmlikten atılalı ? Yok ben 3 4 gün önce konustumda ondan diyorum ;) [Bu mesaj Zirzop tarafından 01 Ocak 2006 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Nası atılalı ya daha 2 gun falan oluyo godfrey beramus geri dondu diye notice gecti bu arada sry azcık gaza geldim[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 durduk yere mute yedim.. saçmaladı yine serverlar.[signature][hline]S: Ares N: imancore L: 63 NP: null Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muRq Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yoq tobe ztn topu topu 2 kere aldım pre 1 sı belesh ama almıcam abı 70ı ole kascaz..[signature][hline]LvL 65 Shadow Knight a.k.a 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar