Quibble Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 beni bir seyirci olarak düşün elimde bir gül, sen ise sahnede.. ben bütün varlığıyla seni izleyen iki göz, sahneye çağırılmayı bekliyorum. belkide dikkatini çekmeliyim, "seni seviyorum" diye bağırmalıyım ki duy sesimi, yada başka birşey ama beni görmeni sağlamalıyım.. düşünüyorum,başım yerde karar veriyorum, kaldırıyorum kafamı elimdeki gülü sana atmak için , bağırmak için... "seni sevi..." ama birden gerçekler yüzüme çarpıyor tüm acımasızlığıyla !! yine çok geç kalıyorum, bir bakıyorum şov bitmiş... herkez gitmiş, bir ben kalmışım birde elimdeki gül..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 senmi yazdın şimdi bunu hll güzel yazmışsın[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ellerine sağlık çok güzel olmuş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 saolun .. ikinci kez ayni cevabi "neden daha once soylemedin", alinca dusuncelerimi aciklamanin yolunu boyle buldum .. [Bu mesaj Quibble tarafından 30 Aralık 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Famy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 mukemmel olmuşş bayıldım ya elıne sağlık...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ellerine sağlık baya güzel olmuş.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ellerine sağlık kardeşim devamlarını diliyorum[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ooo herkez çok güzel yazıyor bana yazıcak birşey kalmıyor[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hehe :) cok saolun ..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Öne çıkan mesajlar