Mach Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 önce nerdeyse 1 ay önce aldığım buff scrolları tradeden kimseye veremiyodum neyse dedim biras bekleyelim gecer diye apos dönmeye başladım ve kendimi buada buldum [spo1=Pişmiş tavuk][/spo] select char ypıyım gecer dedim simdide oyuna giremiyorum naaptılar bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 3topic aynı konu :/[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickless Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 teker teker gelin:)[signature][hline]server:cyper nation:OrC nick:team_sah lvl:6x np:8xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ilk biz açtık da millet sapıttı nedense[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 best nova townu kaldırmadı server XD[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 demin yanımda 61 %85 olan car once %0.01 e dustu sonra sızın gittiginiz yere su anda oyunda olup bu heyecanı yasıyan kac kısı daha topıc acıcak beklıyelım gorelım[signature][hline]endurix ARES MORAD Rogue 62 lvl Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 best o best değil[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kaçtane best war anlamıomki :D server göçtü ya :( np sag taraf 0lansın die relog yaptım bum[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hmm tmm abi kızma :)bestler karıştı XD[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sen charı geri alamadın di mi ?[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Şimdi aynısı bana oldu aresdeki charla biraz oynayayımdedim 0.0'a ışınlandım selecht char yapıncada bu msj'ı verdi [spo1=dertleri bitmez bu oyunun][li][/li][/spo][signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyr0s Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 su teamsah olur olmaz, bilip bilmeden ne konusuo , bi bildiğide yok zaten ben ögrettim oyunu ona server : olympıa lvl : 58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 o diilde o best hangi best onu anlamadım ( mage olan benim ) :D[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 pfff kaçıncı konu la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar