Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 2 yerde bırden karsıma cıktı merak ettım bılenler cwplarsa sewınırım..[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bi tür zehirdi yanılmıyorsam. bööle afrikalıların üfleyerek attıkları şeyler var ya onlarda fln kullanılıodu... yanlışta olabilir, zamanında bi kitapta okumuştum diye hatırlıyorum...[signature][hline]Sabrina, 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Saçlarının ve çenenin kıllı olması yararına, bi de o eski halinle "rape me" deme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 19 weya 20.yy da ünlü hekim magendie nin öğrencisi claud bernard kürar hakkında önemli çalısmalar yapmış bende bole yazıo da kürar ne dıe mrk ettım zehir olabılır yani saol[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar