McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ta yazdan planım bizim çiftlikevde biton adamı toplayıp parti yapmaktı sonra satışlar vs oldu veya aram bozuldu bi takım insanlarla iptal ettim onu. sonra istanbuldan bi ark çağırdı ev partisine yine ona gitcektik beraber gitceğim en iyi arkımın babannesi vefat etti cuma gecesi o da iptal oldu neyse ailemle kutlarım dedim sonra baktım baya sıkılıyom saat 22 gibi aradım 2-3 arkı babamın da arabayı aldım saat 1 e kadar gezdik beklediğim çok eğlendim :) consepti çok farklı oldu resmen :) önce gittik 7. caddede sıfır çizenleri yan verenleri izlemeye sonra polis bastı orayı. öyle caddelerdeki insanlara laf atarak trafikte bilimum atraksiyon yaparak kızlara el sallayarak saati 1.30 etmişiz farketmedik :) süpriz değişik bi yılbaşı oldu benim için. not: bunları yaparken hiç içmedim tebrik ettim kendimi valla helal bana :D[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: khalad, 01 Ocak 2006 11:51 tarihinde demiş ki: bana 1 gün önceden haber veren satıcı genç sendede çok hata var... abicim sözüm sana değil zaten.bin tane adam vardı hepsi satışa geçti[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: vaniLLe, 31 Aralık 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ... uyuyarak yilbasina girenler de var... İnceden bi laf soktular galiba...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Asteroth, 01 Ocak 2006 12:38 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 31 Aralık 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ... uyuyarak yilbasina girenler de var... İnceden bi laf soktular galiba... bizde öyle girdk zaten.[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 O uyku lafı bana sokulmuştu ya, neyse :)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: unac, 01 Ocak 2006 12:39 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 01 Ocak 2006 12:38 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 31 Aralık 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ... uyuyarak yilbasina girenler de var... İnceden bi laf soktular galiba... bizde öyle girdk zaten. yok baa biz beraber girdik ya Pati bünyesinde ehuahe :D[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!.. Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yok saat 12de uyuyoduk:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 haa 12 den sora burdaydık ama :D :D[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!.. Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende birbuçuk gibi falan uyumuştum ....[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya süper geçti alsancak tıklım tıklımdı hele logosun onü mumlar falan yakılmıs ortam kurulmus süperdi[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim, Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim, Saf şarapla yıkayın ölünce beni; Bir de bağ kütüğünden tabut isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar