Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Daha karar vermemekle beraber Isvecce veya Fince kursuna baslamaya karar verdim, Türkce'yle özellikle fince'nin cümle kurulusu falan cok benzermis, hem baya ilgi duyuyorken ögreneyim dedim. Var midir güzel Kültür Dernegi tadinda yerler?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bole ankarada fransız kultur ne biliyim alman kultur felan gibi yerler var istanbulda yokmu ole isvec kultur felan :D berlitze git ya da[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar www.finland.org.tr bu web sitesinde bir şeyler var... teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende istanbul anadolu yakasında bir yerde japonca öğrenmek istiyorum ama biraz tuzlu gibi... İTU de varmı acaba bunla ilgili bişeyler[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: mADmaXimus, 01 Ocak 2006 14:13 tarihinde demiş ki: bole ankarada fransız kultur ne biliyim alman kultur felan gibi yerler var istanbulda yokmu ole isvec kultur felan :D berlitze git ya da iste onlarin yerlerini sordum : ) saol lexius bi bakiyim. Bu arada egitim bölümünü unutmusum ya kusura bakmayin[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Fransızca Almanca falan öğrensen olmuyor dimi:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Lethious, 01 Ocak 2006 14:13 tarihinde demiş ki: selamlar www.finland.org.tr bu web sitesinde bir şeyler var... teşekkürler biz teşekkur ederiz. antalyada rusça kursu bolda o dediklerinden yok.bide çok az konusulan bi dil(bu iskandinavların ağzından laf alınmıyo o manada) zor bulursun =P[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Antimodes52, 01 Ocak 2006 14:14 tarihinde demiş ki: Fransızca Almanca falan öğrensen olmuyor dimi:) Almancam var abi zaten bi yandan okulda derslere de devam ediyorum. Fransa'nin yabanci dil bilmeyen kisimlarindan (basta Paris olmak üzere) nefret ettigim icin (insanlarindan yani, sehirden degil) hic ilgi duymuyorum Fransizca'ya : ) Ya Italyanca, ya Fince/Isvecce eheh[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Penthesilea, 01 Ocak 2006 14:18 tarihinde demiş ki: said: Antimodes52, 01 Ocak 2006 14:14 tarihinde demiş ki: Fransızca Almanca falan öğrensen olmuyor dimi:) Almancam var abi zaten bi yandan okulda derslere de devam ediyorum. Fransa'nin yabanci dil bilmeyen kisimlarindan (basta Paris olmak üzere) nefret ettigim icin (insanlarindan yani, sehirden degil) hic ilgi duymuyorum Fransizca'ya : ) Ya Italyanca, ya Fince/Isvecce eheh ispanyolca falan denesen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende sinirim fransızca ispanyolca gibi küfür etsen şiir sanılan diilerden:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende isvecce orenmek istiom ama izmirde nerde bole bi kurs yada varmi bilmiorum >_<[signature][hline]CamthalionTasardur § ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Exchange yap en güzeli: ) ayrica ben de su diger dilleri bi bitireyim , fince ögrenmeye baslamak istiyorum .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 01 Ocak 2006 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar