ExCeLLeNt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [email protected] Bana bu adresten aşağıdaki mail geldi bana yem gibi geldi bende cewaplamadım yorumlarınızı bekliyorum .. Dear Customer; As the new patch Knight Empire comes out, we need to confirm your account details needed for the coin and national points reset. PS: Fill only "NEEDED" information. e.g. If your account is not hacked, then just pass those parts. Sevgili Müşterimiz; Yeni yamamız geliyor, bununla birlikte coin ve national pointlerinizin sabit kalabilmesi için lütfen gerekli bilgileri sağlayınız. DipNot: Sadece gerekli olan yerleri doldurunuz. Örneğin; eğer accountunuz hacklenmemişse, o kısımları lütfen atlayınız. Dear Customer; Please provide the info below, if you want to get any rollbacks or help from customer support: Account Name (Login Id) : Login Password : Email Address : Date you found out you couldn't log in : Last date and time you were able to successfully log in : City : Country : Date of Birth : Credit Card Info; Card Number : Card Owner's Name and Surname : Card 3-digit CC Number : Expiration Date : Comments : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gm admin veya dier yetkili kisiler pass istemez[signature][hline]CamthalionTasardur § ANCIENTS § [Bu mesaj Marl0_on tarafından 01 Ocak 2006 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExCeLLeNt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Marl0_on, 01 Ocak 2006 15:02 tarihinde demiş ki: gm admin veya dier yetkili kisiler pass istemez sağolasın ...teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Marl0_on, 01 Ocak 2006 15:02 tarihinde demiş ki: gm admin veya dier yetkili kisiler pass istemez +1[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Archer Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ayrıca gmail oldugundan anlamalıydın zaten.[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hadi Ko id ve pass ı geçtim adam credi kartınıda katmış araya bonus olarak el-insaf :D[signature][hline]S: Ares N: imancore L: 63 NP: null Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 +1 adamın aha kekledim demesi icin forumu doldur ve yolla tabi gercek bilgilerle degil heyecanlansın az sazan[signature][hline]endurix ARES MORAD Rogue 62 lvl Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar