Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 rus kızları sıkıcı tipli[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Fistan, 31 Aralık 2005 15:09 tarihinde demiş ki: güzel olmaları bi etken olabilir mi? kesınlıkle =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sarı saç mavi göz. peh.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bide 90-60-90[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Valla sene sonunda Ukranya'ya gidiyorum. Bakalım ne yapcaz =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şarkının adı sasha dith-russian girls(remix) saaatın nacarı kadının macarı! katılıyorum. ruslarada cırkın dıyenın harbı alnını karıslarım ama sımdı yaf :d alle alle sankı gorende her gun adrıana lımayla berabersınız sancak guseller ıste bu zugurt tesellısı nıyedır gencler bısım kızlar o kadar guzel deyıl dıye"zaten ruslar da guzel dıyıl okadar,bayıyorlar " felam sımdı yıgıdı oldurun hakkını yemeyın ama dımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: deathcore, 31 Aralık 2005 16:19 tarihinde demiş ki: ortamı canlandıralım dimi biraz , birde boyle ukraynalılar war hemen hemen aynı ruslarla onlarda birsey degil :=) aboooooooov neler varmış neler türkiyede de olaydı dışarı bakmazdık :( :( :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 O kadar meraklıysanız alın bitane, evlenin. Di mi ama?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 evet gidin rusyaya max 1 hafta sonra en guzelinden bir tane bulursunuz[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Gitmeye gerek yok ki! Direk gelin adayları arasından, internetten seçin, konuşun, anlaşın, uçak bileti parasını gönderin, gelsin buraya, sonra da evlenin. Alın size rus![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Şürdan bir kız beyendim kendime. Benim o *!Ağzının suyu akar*[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar