Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 rus kızları sıkıcı tipli[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Fistan, 31 Aralık 2005 15:09 tarihinde demiş ki: güzel olmaları bi etken olabilir mi? kesınlıkle =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sarı saç mavi göz. peh.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bide 90-60-90[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Valla sene sonunda Ukranya'ya gidiyorum. Bakalım ne yapcaz =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek
tashmoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 şarkının adı sasha dith-russian girls(remix) saaatın nacarı kadının macarı! katılıyorum. ruslarada cırkın dıyenın harbı alnını karıslarım ama sımdı yaf :d alle alle sankı gorende her gun adrıana lımayla berabersınız sancak guseller ıste bu zugurt tesellısı nıyedır gencler bısım kızlar o kadar guzel deyıl dıye"zaten ruslar da guzel dıyıl okadar,bayıyorlar " felam sımdı yıgıdı oldurun hakkını yemeyın ama dımı.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: deathcore, 31 Aralık 2005 16:19 tarihinde demiş ki: ortamı canlandıralım dimi biraz , birde boyle ukraynalılar war hemen hemen aynı ruslarla onlarda birsey degil :=) aboooooooov neler varmış neler türkiyede de olaydı dışarı bakmazdık :( :( :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 O kadar meraklıysanız alın bitane, evlenin. Di mi ama?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 evet gidin rusyaya max 1 hafta sonra en guzelinden bir tane bulursunuz[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Gitmeye gerek yok ki! Direk gelin adayları arasından, internetten seçin, konuşun, anlaşın, uçak bileti parasını gönderin, gelsin buraya, sonra da evlenin. Alın size rus![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Şürdan bir kız beyendim kendime. Benim o *!Ağzının suyu akar*[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi
Öne çıkan mesajlar