rodrane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaşlar ben eski Knight Online oyuncusuyum hoodstar__,:Hoody:,:hoodstar:, speedy_haci_tr diezdeydim clan leaderim wagyarın isteği üzerine dnl ye başlamaya karar verdim.knight onlienın en güçlü kadrosu ile yeni oyuna başladık. neyse bunlar hem kendimi tanıtma maksatlı hemde küçük bir reklam:D .Şimdi ben bu oyunu 10 dk dan fazla oynayamadım bir server düştü bir bug bilmem bir lag bir hacklendi.Oyuna karşı soğudum biras ilk defa bir oyuna betadan başlıyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana yardım edermi.BU yeni oyunların standart sorunlarından mı yoksa bu oyun başlamadan mı s*çtı [Bu mesaj rodrane tarafından 28 Aralık 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ko nun en baba guildi burda 5 para etmez once onu soliyim:) sorunun cevabina gelince forumlara goz gezdir hersey var ayrintisiyla.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 <[AD]Seriol> Q -Teorik olarak dunsursek 10K kişinin aynı anda bağilı olması durumunda, olusacak lag ı engellemek icin nasıl önlemler aldınız? Bu konuda şüpheniz olmasın, ilk etapta 20K kişiyi birden server a alabilicek kapasitedeyiz.Teknik olarak dusunursek cok daha fazla oyuncuyu oyuna alma kapasitemiz var. forum yöneticisi arkadaşın yazıdan editledim.Pek bunu göremedim ondan sordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Server/client son patch den sonra buyuk yol aldı ve eklemem gereken bir diğer hususta şudur; 1- Oyun yapımcılarına 2- Politikacılara icraat görmeden inanmamak lazım.[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tekrar bir hafta eq2 de geçirdikten sonra dnl gözüme çok çağ dışı geliyor bu noktadan sonra bence ağızlarıyla kuş tutsalar zor[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar