GangstarsLan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 HALL ETKISI HAKKINDA ODEVIM VAR..ARADIM AMA GOOGLEDA BULAMADIM BILDIGINIZ SITELER VS YARDIM EDEBILECEK BIRI VARMI?ACIL...[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hall etkisi diye arattın nasıl bişi bulamadın? ben şimdi arattım dünyayı buldum =) fizikçi misin üni de? ben de fizik bölümü öğrencisiyim de hehe sevindirik oldum.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Geniş bir açıklama yok.. Elektronik okuyorum ünide..Açıklama Yok Resim var Sadece..bana bi kaç sayfa HALL ETKISI ni anlatan yazı lazım..[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Hall_current wikipedia yı bilmiyorsanız çok ayıp :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bence türkçe arıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Teşekkür Ederim ilgilendiğin için ama bana türkçe açıklama lazım ... Bildiğin türkçe açıklaması olan bi site varmı?[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Büyük harfle arama yapmışsındır, ondan çıkmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Hyr arkadaşım her turlu denedim büyük,küçük harf ama acıklamalı birşey bulamadım burdan yardım arıorum..gerek kalmadı teşekkürler..kitaplar saolsun...[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çok kötü bir öğrenci olmam bir yana, eşit ağırlık seçmeme rağmen lise 3 fizik konumdu bu. (lise 4 sene bir de...) Lanet etmekte haksız sayılmam herhalde. Ödevinde kolay gelsin.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar