Leader Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Alcadras, 29 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki: oyun için nickim Triaxos crafter lık ne oluyor ? Crafterlık bişeyler üretme. Mesela silah üretebilirsin. Bunu için üretmek istediğin silahın malzemeleri olmalı ve o silahı üretmek için gerekli skille sahip olmalısın. Zaten lvl 10 falan olunca öretiyo npcler :)
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Oyun turn based deil real time action :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
druenler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 allahtan limitli adsl felan yok. beilow surekli super cok zevkli (bkz: space cowboys) diyip indirtiyorsun bize gblarca oyunlari. hem daha baslayamadan birakip bi digerine geciyorsun :-P[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 çünkü ben manyağım =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 deli olcam bu oyun fullscreen nasıl oluyor:D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 en altta büyüteç var =) onun sağında 3 sağında ev ve iş aleti resmi var minik :P ordan confige girip Use Whole Screen a tıklayın =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
Leader Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Tam ekran olunca msn olayları falan zor oluyo. 1024x768 yap daha iyi.
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 öledirde lvl 29 a gelip salak gibi silahınız parçalanırsa ve iyi bir silah alıcak paranız kalmazsa birazcık açıkta kalıyorsunuz =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 daha lvl 9 dayım, fakat en başta karambole cane sword bide bişey dahanın kitabını okudum, bunları lvl 10 da düzeltebilirmiyim. Düz gunner olmak istiorum[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 lvl 10 da skill silme veriyorda kaç tane bilmiyorum =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yapma yaw :D Peki cap olayı falan war mı bunda? uo yu baz alarak soruyorum.Fazla skill almanın ne gibi bi dezavantajı war?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 diğer skillere yetiştiremezsin ama senin kararın =) iyi silahları kullanamazsın :P uo yu baz alıyorum 70 mage verip 80 sw tutarsan +15 sw silahı kullanamayıp flame strike atamazsın =) bu tarz bişi =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tamamdır, level 10 olunca veridğim 3 skilli geri aldım bi tek gun kaldı 8 de tech pointim war.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 level 16 yım,mutluyum ama şu limit konusunda aydınlatılmayı bekliyorum :D
Öne çıkan mesajlar