Leader Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Alcadras, 29 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki: oyun için nickim Triaxos crafter lık ne oluyor ? Crafterlık bişeyler üretme. Mesela silah üretebilirsin. Bunu için üretmek istediğin silahın malzemeleri olmalı ve o silahı üretmek için gerekli skille sahip olmalısın. Zaten lvl 10 falan olunca öretiyo npcler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Oyun turn based deil real time action :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 allahtan limitli adsl felan yok. beilow surekli super cok zevkli (bkz: space cowboys) diyip indirtiyorsun bize gblarca oyunlari. hem daha baslayamadan birakip bi digerine geciyorsun :-P[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 çünkü ben manyağım =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 deli olcam bu oyun fullscreen nasıl oluyor:D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 en altta büyüteç var =) onun sağında 3 sağında ev ve iş aleti resmi var minik :P ordan confige girip Use Whole Screen a tıklayın =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Tam ekran olunca msn olayları falan zor oluyo. 1024x768 yap daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 öledirde lvl 29 a gelip salak gibi silahınız parçalanırsa ve iyi bir silah alıcak paranız kalmazsa birazcık açıkta kalıyorsunuz =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 daha lvl 9 dayım, fakat en başta karambole cane sword bide bişey dahanın kitabını okudum, bunları lvl 10 da düzeltebilirmiyim. Düz gunner olmak istiorum[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 lvl 10 da skill silme veriyorda kaç tane bilmiyorum =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yapma yaw :D Peki cap olayı falan war mı bunda? uo yu baz alarak soruyorum.Fazla skill almanın ne gibi bi dezavantajı war?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 diğer skillere yetiştiremezsin ama senin kararın =) iyi silahları kullanamazsın :P uo yu baz alıyorum 70 mage verip 80 sw tutarsan +15 sw silahı kullanamayıp flame strike atamazsın =) bu tarz bişi =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 tamamdır, level 10 olunca veridğim 3 skilli geri aldım bi tek gun kaldı 8 de tech pointim war.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 level 16 yım,mutluyum ama şu limit konusunda aydınlatılmayı bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar