Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goonzu Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neyse goonzu ile ilgili forumumuzuda açtık :P oraya koyucam yarın artık :)

www.mmoturk.com

forumlarda goonzu bölümünü açtım yarın oraya geniş bir guide koyucam :P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Mesaj tarihi:
oyunu bakın altta büyüteç var onun en sağında bi işaret var ona tıkla confige gir değiştir çözünürlüğü çık gene gir olur :P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Mesaj tarihi:
yarin bende warim ehehe 2d rlz silkroad oynadim aksiyon cok bayik sen 2 ye basiosun o 5 e basio mage faktoru yok oyun sadece tank cok kasan alir :D bunda ins pvp faktoru on plandadir mesela uo da belirli bi sure sonra herkezle kapisabiliyodun senin yetenegine kalmis bişeydi buda oylemi ??? 3d de pvp iyi olmuyo derim ben ...
Mesaj tarihi:
skill teach olayı o skillin kitabını bulup skill pointinizle arttırıyorsunuz. Şehirlerdeki marketlerde satılıyor o kitaplar :) Book kısmından alabilirsiniz istediğiniz kitabı.[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Mesaj tarihi:
Oyuna başladığın yerdeki adamların hepsi quest adamı lvl 10 dan sonra quest veriyorlar :) . Hanyang dan dene marketi bulup :P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Mesaj tarihi:
Bu arada Benim Nick : Heraktes :P oyun içinde yardımcı olabilirim . Ha bu arada oyunda bulduğunuz mineralleri sakın satmayn onlar değerli oluyr :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
Mesaj tarihi:
öğretmenin oluyor sen lvl atladıkça onlarda bişi kazanıyor :P bilmiyorum tam lvl 20 de mentor olabiliyorsun :) . Guide hazırlıycam birazdan bu arada oyunda nick : Heraktes ulaşın isterseniz :P[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir...
  • Yeni Oluştur...