CristianoKoray Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arkadaşlar üye olmak istiyorum ancak ''P'' ye tıkladığım zaman sayfa görüntülenemiyor diyor...gidiyorum İnn Hostess'den deniyorum yine aynı şey Sayfa görüntülenemiyor yani powerup store'ye giremiyorum üyelik alamıyorum... Napmam lazım şifre değiştir filan dediler ama güvenemiyorum Şifre sorunu düzeldimi?Ve Power-up neden böyle yapıyor?Yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline]LvL:61%50 Server:Ares Clan:::DooM:: Name:CristianoKoray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Power-Up Store ' ye ben girdim dün çok kez. Ama eskisine göre biraz geç açılıyor. Şifre değiştirmeni hiç tavsiye etmem, şifre mağdurları çok..[signature][hline]Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL NP: 1800 ( Daha başlamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sifre deistirceksen yahoo dan e mail adress i al alirkan yahoo U.S i sec o zmn cok bekletmeden gelio[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toretto Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bende de bır sorun war Gold premıum almak ıstıyorum ama alamıyorum.P harfıne bastıhım zaman Store cıkıyor ve Gold premıuma buy dıyorum ondan sonra Sayfa goruntulenemıyor dıyor.Arkadaslar bılgısı olan yardımcı olsun Plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Tmm Teşekkür ederim ama bunları yapmam lazım ;) üye olcam artık Cz' hayatımız yaklaşıyor xD Ve şifre içinse ya anlamadığım birşey var, bi ark.şım gönderdi yanımda tak diye hemen geldi şifresi,ancak sonra başka bi ark.da denedik Çocuğun char gitti yani bu nedemektir? (2side hotmail) EmeklerimizinKarşılığını bir kumar oynayarakmı alcaz, ''acaba şifre gelcekmi,gelmicekmi'' bu düşünce insanı delirtir ya! ama Gerçekten eğer değiştirmek gerekse değiştirririm..Ve nickimde değitirmem lazım mail filan hikaye ya 1.5 ay oldu yollayalı daha bi şey çıkmadI.. evet bu konularda bilgisi olan ark.lardn yardım istiyorum lütfen ark.lar memnun çook memnun olurum..PowerupStore'e neden ''sayfa Görüntülenemiyor ''diyor yardımlarınız bekliyorum..[signature][hline]LvL:61%50 Server:Ares Clan:::DooM:: Name:CristianoKoray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SickBoi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun o sorun düzelmez ben lvl 60 lık mage bıraktım defalarca customer supporta yazdım cevap gelmedi umarım sen cevap alırsın[signature][hline]Allah Varsa Sorun YoK!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar