Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 einstein super :d[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Pyro, 01 Ocak 2006 13:38 tarihinde demiş ki: said: Zeytin, 01 Ocak 2006 12:28 tarihinde demiş ki: Dory. sen tw avatarına çok benziyosun varya O_o dory kafan o kdr büyük mü? tw ın kafası büyük değilki ?[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya siz kafanıza baksanıza:D şapkanız bile yok, hıh[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? vaniLLe, 01 Ocak 2006 04:30 tarihinde demiş ki: ama sen hayvansin dory :((((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 eger iyi birer cocuk olursaniz, birgün siz de ilke babayi görebilirsiniz[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain TrainPenthesilea, Level 60 Night Elf PriestessEmilo, Level 60 Gnome WarriorElandra, Level 60 Night Elf HuntressSuark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok[Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Ocak 2006 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 muhahaha lopethe koptum OMFG baba[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Penthesilea harikasın azuhahaha. hele o bakışlar bitirdi beni ehuheeh[signature][hline][/b]*!Drall The Grall*[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar