Chameleon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Selamlar aralık ayının 19 una açılmış yeni bir server. bi aralar server transfer vardı (BL ile Korgall dan sanırım). ama durmuş. belki ilerde yine transfer yapılabilir bu servera. Low population PvP. Bi kaç türk arkadaş var oynadığımız. Transfer yapmadık yeni char açtık. hepinizi bekleriz.. [Bu mesaj Chameleon tarafından 01 Ocak 2006 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ben de orada başladım oynamaya.36 rogue oldu hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talkie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bizde ordayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keskin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 insallah bende baslayacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ba$lamayın tavsiye etmem. zira ikinci migrationda gelen 100lerce guild nefa farmlıyo. yeni serverlıktan çıktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende Drak'thul dayim: http://wow.allakhazam.com/profile.html?819297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Çok fazla Nefa farmlayan guild var Bath in de dediği gibi, yeni başlamak biraz acı verici oluyo, lvl40UD Mage var benim orda bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bu serverda arkadaşlarla migrate ettik guild obscurum nicklerimiz Redbullah Zupdullah Bodullah Afidullah tanışalım arkadaşlar destek olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 redbullahı kesiyorum hep ab de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talkie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 devilmate obscurum bakiorumda hepsi almış başını gitmiş insanlar çoğu lvl 60 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet herkes 60 şu anda bwl de vael deyiz aslında biz çok istiyoruz orda bi türk guildi kuralım ama yeteri kadar adam bulamadık bu arada ben ab ye girmemki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
talkie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 devil aslında herkes immigration server die tırsio bize eşya düşmez gibilerinden şöle güssel bi guild kursanız korkuları yatışır yahu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yaw biz arkadaşlarla aslında herkes türk bi guild kurmak istiyoruz baya bi tecrübe sahibi olduk hem site kurabiliriz hemde yönetimde tecrübeliyiz yani çok eğlenceli olabilir aslında benim amacım bu oyundan türk bi guild kurup raggy i neferian ı kesmek eğlenmek işte... sylwanasta lowlevel charlarımız var aslında orda guild kurucaz gibi görünüyoda şimdilik dragthuldaki charlar çok zaman alıyo çok ciddi bi guild obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar