_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Her ne kadar çoğunu ben yazmasamda gzl leri seçtim işte, arkadaş saolsun yazmış bişiler... Yemin etmiştim sevmemeye Artık farkıma varsan bile Sen aniden girdin kalbime İnan yeminimi bozdum senle Neden die sorma giderim senin için ölüme.. Mutlu olmayı biliyorsan sevmeyi bileceksin, gerçekten seviyorsan ömrünü vereceksin... Aşk çok pahalı satın alacak gücüm yokk.. Sen ne kadar yooo desende Arkana bakmadan çekip gitsende Beni bütün okula rezil etsende Ben yinede her nefeste Sevdiğim sensin diyeceğim
Famy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cok hos elıne sağlık ozellıkle ılk kısmı beğendım[signature][hline]help me please,more and more that tıme...
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 teşkkr ilk kısmı ztn ben yazdım...neymişim bee:P
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Evet fena olmamış ya eline sağlık.[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 saolun + varsa sizinde bole yazdınız seyler burda paylasalım arkadaslar....
_Kennicky_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evet çok hos olmus[signature][hline]Name: Kennicky Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 6x Nation: Karus Job: Shadow Vain Char itemsiz satiliktir, ilgilenenler burdan pm atsin...
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hoş olmuş... ben geçen yıl bu tip şeler yapıodum "yapış dudaklarıma vantuz gibi yalayalım birbirimizi hayvan gibi" :P :lol:[signature][hline]bembeyaz pati güsel pati =))
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ?¿[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 En son bölüm şey gibi olmuş Arım balım peteğim gülüm dalım cıcegım bilsem ki ölecegim yine seni sevecegim edasında :P[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!.. Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 inmiştim peynir almaya ekmek kasmasa bile birden girdim bakkala orucumu bozdum zeytinle neden diye sorma açım ölümüne[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go..
Öne çıkan mesajlar