B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu "Başbakanlık Bursu" adı altında verilen bursun kesilmemesi için gereken şartlar nelerdir? Ya da şöyle soriim: Bu burstan mahrum olmamak için neleri yapmam (ya da yapmamam :)) gerekiyo?[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 4 dersten kalırsan kesiliyor benim bildiğim...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Peki 4 dersten kalma soncunda komple mi kesiliyor yoksa Öğrenim Kredisi'ne mi dönüyor?[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ögrenim kredisine basvuran herkez alıyo sanırımsam alttan dersin olmıycak 2. senende[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Birinci sınıf ikinci dönemden 2 alttan dersim var. Bu senede yani ikinci sınıfın ilk dönemden de 1 tane kesin gözüküyor. Bu durumda benim sonum ne olacak :-?[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: B0nzi, 11 Aralık 2005 22:12 tarihinde demiş ki: Peki 4 dersten kalma soncunda komple mi kesiliyor yoksa Öğrenim Kredisi'ne mi dönüyor? hayır, dersleri düzeltince geri baglanıyor.. ama öğrenim kredisi almıyorum ben( basbakanlık alıpta ogrenim almayacan tek kişi benim sanırım, 2002 girişliyim yen de deilim) o yuzden bilmiyorum...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 başbakalınlık 4 dersten kalınca kesiliyor. büyük bir olasılıkla verince o dersleri geri alıyorsun. ama örenim kredisiyle "aslında" bir ilişkisi yok.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ne kadar bu burslar krediler. İhtiyacım yok ama merak ettim herkes sorunca.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 başbakanlık bursu 3 dersten kalınca kesilir ama ögrenim kredisini verirler o zaman otomatikman ... eğer notları düzeltirsen yeniden başvurup alırsınnn[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Private, 14 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Ne kadar bu burslar krediler. İhtiyacım yok ama merak ettim herkes sorunca. ikisi de 120 şer milyon olması lazım.. kredi 120 oldu..basbakanlıkta olur herhalde.olmassa da 110..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ayda mı? Fena para da değilmiş :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: duman192, 15 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: başbakanlık bursu 3 dersten kalınca kesilir ama ögrenim kredisini verirler o zaman otomatikman ... eğer notları düzeltirsen yeniden başvurup alırsınnn O zaman şöyle bi soru sorayım. Bursum Öğrenim Kredisine Dönecek olursa benim bundan bi şekilde haberim oluyor mu yoksa olmuyor mu? Ne de olsa ikisine verilen miktarda aynı, hangisini aldığımı nerden bilecem :-?[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sonuclar açıklandığında kredi yazıyorsa öğrenim kredisidir.. burs yazıyorsa başbakanlıktır.. bu arada 130 milyon olmuşş başbakanlıklar cuma yattı 390 ytl :D[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar