Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursla ilgili bi soru....

B0nzi

Öne çıkan mesajlar

said:
B0nzi, 11 Aralık 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
Peki 4 dersten kalma soncunda komple mi kesiliyor yoksa Öğrenim Kredisi'ne mi dönüyor?

hayır, dersleri düzeltince geri baglanıyor.. ama öğrenim kredisi almıyorum ben( basbakanlık alıpta ogrenim almayacan tek kişi benim sanırım, 2002 girişliyim yen de deilim) o yuzden bilmiyorum...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

başbakalınlık 4 dersten kalınca kesiliyor. büyük bir olasılıkla verince o dersleri geri alıyorsun. ama örenim kredisiyle "aslında" bir ilişkisi yok.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

mz:Real Zamazingo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Private, 14 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
Ne kadar bu burslar krediler. İhtiyacım yok ama merak ettim herkes sorunca.

ikisi de 120 şer milyon olması lazım.. kredi 120 oldu..basbakanlıkta olur herhalde.olmassa da 110..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duman192, 15 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
başbakanlık bursu 3 dersten kalınca kesilir ama ögrenim kredisini verirler o zaman otomatikman ... eğer notları düzeltirsen yeniden başvurup alırsınnn

O zaman şöyle bi soru sorayım. Bursum Öğrenim Kredisine Dönecek olursa benim bundan bi şekilde haberim oluyor mu yoksa olmuyor mu? Ne de olsa ikisine verilen miktarda aynı, hangisini aldığımı nerden bilecem :-?[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...