bloodytown Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Buraya Gir Konu Başlığı yazan yere , "Combo" yaz Bölüm/Alan yazan yerden de , MMORPG Türleri -> Knight Online şeç. Son olarakta Ara butonuna bas. 2 sayfa combo ile ilgili bilgiler var , seni tatmin eder umarim.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 z+r skill ... s1+r+s2+s3+r z+r+skill die devam edior ...[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bobert e sor benim bildigim en kral kombocu o ustune tanımam:)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Show me the money :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 El ile klavyedeki tuşlara basarak. >.<[signature][hline]Mutlu ol Yeter mode : On [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 01 Ocak 2006 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: BuRiAL_TR, 01 Ocak 2006 00:58 tarihinde demiş ki: El ile klavyedeki tuşlara basarak. >.< lordos 7 tuşlu fare ile combo yapıyormuş klavye yok yane :-O :)[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Z-R SKİLL DABIL YU SE BASARSIN BUNU SERİ YAPARSAN İYİ OLUR[signature][hline]holigun knight dünyasına giriyor gelecek ay name change sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodytown Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bunu görmeden yapmak zor bıraz galıba :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Peki ya buna ne demeli elimde bi tane widoe war bi tane rogue lwl 62 adam archery we asasine wermis skilleri gorunmez yurumeyle magelerin paper prestlerin yanına kadar gidio sonra 5 li oku bi dayıyo bide 2 kere basınca 5-5 wuruyo damegelri ise 300ortalama 5x300=1500 bunu 2 kere yapıyo dusman ne oldunu anlamıyo bide öle adam duru wermiyo öldürdümü dusmanı doruuu towna kacıyoo coq guzel wideo walla 4 dakika suruyo adam 4 dakikada 750-800 np kastı teqbasına[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum [Bu mesaj __sak_suka__ tarafından 01 Ocak 2006 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodytown Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dual r + skill + r bpşene devam eder ama duz yolda kaciosa adam w ye eelin basili olcak[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: __sak_suka__, 01 Ocak 2006 01:23 tarihinde demiş ki: Peki ya buna ne demeli elimde bi tane widoe war bi tane rogue lwl 62 adam archery we asasine wermis skilleri gorunmez yurumeyle magelerin paper prestlerin yanına kadar gidio sonra 5 li oku bi dayıyo bide 2 kere basınca 5-5 wuruyo damegelri ise 300ortalama 5x300=1500 bunu 2 kere yapıyo dusman ne oldunu anlamıyo bide öle adam duru wermiyo öldürdümü dusmanı doruuu towna kacıyoo coq guzel wideo walla 4 dakika suruyo adam 4 dakikada 750-800 np kastı teqbasına Bunu bende yapmayı dü$ünüyorum.Güzel 1 taktik.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Archer Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__sak_suka__ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 dollse seni tanıyorum unutmaaaa oke?[signature][hline]lewel:55 name:sak_suka kendime daha coq dikkat etmem gerekir cunku unuttum kurallardan ban yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Skill - S - R - R ( 2 RR amacı birisi Atack baslatır Digeri Stoplar Eger tek R yaparsanız bir sonraki skill s r de R vurmucaktr bu yuzden RR yapmalısınız ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 en kolat gmbo şööle bag skill rr skill rr[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arada bide s ye bas[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arada birde pot ic :D yoksa combo yalan olur[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: bloodytown, 31 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki: rogue la nasıl combo yapılıor..?? Çok basit...:D :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 no küfür aga[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sssshhhh... Dont küfür... Yes sevgi... :-P[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 si[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 =o= ne demek ?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bunu gördüm demin burda da.. Merak ettim...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 =0= kedi demekmiş paticikya anla işte :-P[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 iiide ne alaka... :D Yani bu konunun en son yazarıymış.. Demin gördüm ben yazana kadar duruodu.. Alla alla... İlginç doğrusu....[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar